PaMu Nano: Onzichtbare TWS-oordopjes voor een comfortabele luisterervaring

Een innovatief ontwerp van Xiaolu Cai

Inleiding

PaMu Nano is een revolutionair paar TWS-oordopjes dat is ontworpen om een onzichtbare en comfortabele luisterervaring te bieden. Het ontwerp is gebaseerd op de gegevens van meer dan 5.000 gebruikersoren en is geoptimaliseerd om perfect in het oor te passen, zelfs wanneer je op je zij ligt. Met speciale functies zoals een verborgen indicatorlicht en magnetische aantrekking, bieden de PaMu Nano-oordopjes een naadloze en hoogwaardige luisterervaring.

De PaMu Nano-oordopjes zijn ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak. Veel TWS-oordopjes steken uit aan de buitenkant, wat ongemakkelijk kan zijn, vooral wanneer je op je zij ligt. Dit kan druk op de oren veroorzaken. PaMu Nano heeft dit probleem opgelost door een "onzichtbaar in het oor" ontwerp te ontwikkelen. Dit ontwerp is tot stand gekomen door uitgebreide tests en aanpassingen op basis van de gegevens van meer dan 5.000 gebruikersoren. Hierdoor kunnen de oordopjes comfortabel gedragen worden, zelfs tijdens het liggen op je zij.

Wat de PaMu Nano-oordopjes echt uniek maakt, is het gebruik van speciale technologieën en functies. De oplaadcase is voorzien van een elastische stof die het indicatorlicht verbergt. Dit zorgt voor een strak en minimalistisch ontwerp zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Daarnaast zorgt de magnetische aantrekking ervoor dat de oordopjes gemakkelijk te bedienen zijn. Met Bluetooth 5.0-technologie bieden de oordopjes een snelle en stabiele verbinding met elk mobiel apparaat. Bovendien zorgt de aptX-codec voor een hoge geluidskwaliteit. De PaMu Nano-oordopjes zijn ook waterbestendig volgens de IPX6-norm, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende omgevingen en activiteiten.

De PaMu Nano-oordopjes zijn gerealiseerd door het optimaliseren van de ontwerpen op basis van de gegevens van meer dan 5.000 gebruikersoren. Hierdoor kunnen de oordopjes perfect in het oor passen en een comfortabele luisterervaring bieden. De oplaadcase is voorzien van een elastische stof die het indicatorlicht verbergt, wat zorgt voor een strak en minimalistisch ontwerp. Bovendien biedt de draadloze oplaadfunctie gebruikers meer keuzes in verschillende scenario's.

De specificaties van de PaMu Nano-oordopjes zijn als volgt: de afmetingen van de oplaadcase zijn 22 mm breed, 22 mm diep en 21 mm hoog. Het totale gewicht van het product is 53 gram, waarbij elke oordopje 5,05 gram weegt.

De PaMu Nano-oordopjes zijn ontwikkeld door Xiaolu Cai, een ervaren ontwerper op het gebied van audiotechnologie. Het project begon in september 2020 in Xiamen, Fujian Province, China.

De PaMu Nano-oordopjes zijn bekroond met de prestigieuze A' Design Award in de categorie Audio en Geluidsapparatuur in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan opmerkelijke en baanbrekende creaties die het genie en de wijsheid van de ontwerper weerspiegelen. De PaMu Nano-oordopjes zijn erkend vanwege hun uitstekende kwaliteit en hun significante impact op de wereld vanwege hun wenselijke eigenschappen.

Met de PaMu Nano-oordopjes geniet je van een onzichtbare en comfortabele luisterervaring. Dankzij het innovatieve ontwerp en de geoptimaliseerde pasvorm zorgen deze oordopjes voor een perfecte geluidskwaliteit, waar je ook bent. Of je nu onderweg bent, aan het sporten bent of gewoon wilt ontspannen, de PaMu Nano-oordopjes bieden een naadloze en hoogwaardige luisterervaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xiaolu Cai
Afbeeldingscredits: Image #1: Designer Xiaolu Cai, Pamu Nano, 2020. Image #2: Designer Xiaolu Cai, Pamu Nano, 2020. Image #3: Designer Xiaolu Cai, Pamu Nano, 2020. Image #4: Designer Xiaolu Cai, Pamu Nano, 2020. Image #5: Designer Xiaolu Cai, Pamu Nano, 2020.
Projectteamleden: Chief Designer: Xiaolu Cai
Projectnaam: PaMu Nano
Projectklant: Xiaolu Cai


PaMu Nano IMG #2
PaMu Nano IMG #3
PaMu Nano IMG #4
PaMu Nano IMG #5
PaMu Nano IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp