De Gug Jiage: Een Multifunctionele Oven die de Keuken Revolutioneert

Een Innovatieve Creatie van Zhejiang Jiage Electric Appliance Co Ltd

De Gug Jiage, een multifunctionele oven ontworpen door Zhejiang Jiage Electric Appliance Co Ltd, is een geïntegreerd fornuissysteem dat een professionele afzuigkap, kookplaat, stoomoven, oven en sterilisator combineert. Deze innovatieve keukenoplossing, bekroond met de Bronzen A' Home Appliances Design Award in 2023, is ontworpen om aan uiteenlopende kookbehoeften te voldoen en maakt het gemakkelijk om in korte tijd een grote maaltijd voor het gezin te bereiden.

De inspiratie voor de Gug Jiage kwam voort uit de wens om een alles-in-één fornuissysteem te creëren dat aan verschillende kookbehoeften kan voldoen. Het unieke aan dit ontwerp is de combinatie van meerdere functies in één apparaat, waaronder een professionele afzuigkap, kookplaat, stoomoven, oven en sterilisator. Bovendien heeft het een grote stoomoven van 70 liter, waardoor het gemakkelijk is om in korte tijd een grote maaltijd voor het gezin te bereiden.

De Gug Jiage onderscheidt zich door zijn naadloze porseleinen voering, die duurzaam is en niet gemakkelijk vettig wordt, waardoor hij gemakkelijk schoon te maken is. Het apparaat maakt gebruik van een hittepijp met sterke thermische geleidbaarheid en antioxidanteigenschappen om de verwarming te bedekken, waardoor er geen verwarmingsplaat aan de onderkant nodig is. De circulatieventilator bevindt zich aan de bovenkant, wat zorgt voor een driedimensionale hete luchtcirculatie in de oven en een gelijkmatige verwarming van het voedsel.

De afmetingen van de Gug Jiage zijn 900 mm x 600 mm x 800 mm. Het apparaat heeft twee displays die onafhankelijk de status van stoom, bakken en koken weergeven. De touch-knoppen en draaiknop zorgen voor een responsieve kookervaring die eenvoudig en duidelijk is.

Het project begon in april 2020 in Zhejiang en werd voltooid in augustus 2021 in Shenzhen. Het werd tentoongesteld op de Canton Fair in juli 2021. Het ontwerpteam van Zhejiang Jiage Electric Appliance Co., Ltd heeft tijdens het creatieve onderzoek duizenden materialen uitgeprobeerd om een oven te maken die zowel kan stomen als bakken. Uiteindelijk werd een hittepijp met sterke thermische geleidbaarheid en antioxidanteigenschappen gevonden die de verwarming kon bedekken, waardoor de belangrijkste technische problemen volledig zelfstandig konden worden opgelost.

De Gug Jiage is een voorbeeld van de manier waarop slimme huishoudelijke apparaten de keuken kunnen revolutioneren. Met de toenemende acceptatie en het toenemende verbruik van slimme outlet-producten, is de verwachting dat de verkoop van slimme keukenapparaten zal stijgen van 23,9% in 2019 naar 41,2% in 2021. Dankzij het internet der dingen, kunstmatige intelligentie en cloud computing zal de slimme keuken in de toekomst nog meer toepassingsscenario's ontgrendelen.

De Gug Jiage is een baanbrekend ontwerp dat de manier waarop we koken en onze keukens gebruiken, opnieuw definieert. Het is een bewijs van de creativiteit en vindingrijkheid van Zhejiang Jiage Electric Appliance Co Ltd en een waardige winnaar van de Bronzen A' Home Appliances Design Award in 2023.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ge Jia
Afbeeldingscredits: Image #1 Photographer An Ting, Variations, 2019
Projectteamleden: Zhejiang Jiage Electric Appliance Co., Ltd
Projectnaam: GUG Jiage
Projectklant: Ge Jia


GUG Jiage IMG #2
GUG Jiage IMG #3
GUG Jiage IMG #4
GUG Jiage IMG #5
GUG Jiage IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp