Epichust: Een Slimme Werkplaats Operationeel Platform

4Paradigm UED presenteert een revolutionair ontwerp voor productie-efficiëntie

Epichust, een slim werkplaats operationeel platform, is ontworpen door 4Paradigm UED. Het platform, gebaseerd op AI en IoT-technologie, biedt een vierlaags operationeel visualisatiesysteem om de productieprocessen transparanter te maken en productierisico's te verminderen.

Epichust is geïnspireerd op de behoefte aan een intelligente productielijn operationeel platform. Het platform stelt gebruikers in staat om het productieproces verder op te splitsen in meerdere weergaven zoals planning, logistiek, orderuitvoering, apparatuur, enz., waardoor complexe indicatoren duidelijk worden gepresenteerd. Bovendien kan het systeem intelligente planning realiseren op basis van productieprocesinformatie en de efficiëntie van de gesloten lus van probleemontdekking tot oplossing verbeteren.

Wat Epichust onderscheidt van andere ontwerpen, zijn de unieke eigenschappen. Het product biedt gebruikers een vierlaags operationeel visualisatiesysteem, dat helpt bij het oplossen van problemen met een ondoorzichtig productieproces en het verminderen van productierisico's. Het product heeft 4 weergaven: planning, logistiek en ordertraceerbaarheid, en apparaat, waarbij elke laag van de weergave een andere presentatiefocus heeft en een soepele schakelervaring biedt.

De realisatie van Epichust is te danken aan 3D-modellering. Het productieproces, het logistieke proces en de productielijn werkstations worden gesimuleerd en geanalyseerd. In termen van visueel ontwerp is aandacht besteed aan kleurafstemming om te zorgen dat het algehele effect van de interface mooi en comfortabel is. Wat betreft grafiekvisualisatie, is aandacht besteed aan data grafieken die intuïtief, duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn.

Epichust is ontworpen door een team van deskundige ontwerpers, waaronder Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Yun Xu, Wei Wang en Mian Chi. Het project begon in november 2022 in Beijing en werd voltooid in februari 2023 in Beijing. Het product is ontworpen om een controleerbaar en zichtbaar productieproces te bereiken. Door middel van meerlaagse visualisatie kan dit product de status van het productieproces in realtime bewaken, waardoor gebruikers de problemen in het productieproces kunnen begrijpen en snelle beslissingen kunnen nemen, waardoor de productie-efficiëntie wordt verbeterd.

Epichust heeft de prestigieuze Platinum A' Interface, Interaction and User Experience Design Award in 2023 gewonnen. Deze prijs erkent wereldklasse, uitzonderlijke en zeer innovatieve ontwerpen die ongeëvenaarde professionaliteit, genie tonen en bijdragen aan het welzijn van de samenleving.

De auteursrechten van Epichust behoren tot Fourth Paradigm (Beijing) Data & Technology Co., Ltd., 2023. Het is een bewijs van de voortdurende inspanningen van het bedrijf om innovatieve en efficiënte oplossingen te bieden voor de productie-industrie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: 4Paradigm UED
Afbeeldingscredits: Image #1 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Production Operation Overview, 2023 Image #2 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Order tracking page, 2023 Image #3 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Production line visualization, 2023 Image #4 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Visualization of production plan, 2023 Image #5 : Creator (Design Director) Yun Xu, (Design Manager) Wei Wang, (Designer) Zhaojun Liang, Yuxuan Wang, Mian Chi, Device collaboration page, 2023
Projectteamleden: Designer:Zhaojun Liang Designer:Yuxuan Wang Design Director:Yun Xu Design Manager:Wei Wang Designer:Mian Chi
Projectnaam: Epichust
Projectklant: 4Paradigm UED


Epichust IMG #2
Epichust IMG #3
Epichust IMG #4
Epichust IMG #5
Epichust IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp