Vestel Smart Center: De ultieme mobiele app voor het bedienen van je slimme televisie

Verbeter je kijkervaring met de Vestel Smart Center mobiele app

Als je op zoek bent naar een eenvoudige en gebruiksvriendelijke manier om je Vestel Smart televisie te bedienen, dan is de Vestel Smart Center mobiele app de perfecte oplossing voor jou. Deze app biedt een scala aan functies waarmee je je kijkervaring kunt verbeteren en volledige controle hebt over je televisie.

De standaard afstandsbediening van een televisie biedt vaak beperkte functionaliteit, vooral als het gaat om het bedienen van slimme functies. Dit kan leiden tot een minder optimale interactie tussen gebruikers en hun televisie. Met de Vestel Smart Center app is dit verleden tijd. Naast de basisfuncties van een afstandsbediening, biedt de app ook spraakbesturing, het maken van een zenderlijst en het delen van media tussen je telefoon en televisie.

Met de Vestel Smart Center app heb je altijd toegang tot informatie over programma-uitzendingen en programma-details. Je kunt programma's opnemen om later te bekijken, herinneringen instellen voor je favoriete programma's en content delen vanaf je telefoon naar je televisie. Hierdoor kun je je favoriete kanalen en programma's eenvoudig volgen en je kijkroutine optimaliseren terwijl je je televisie bedient.

De Vestel Smart Center app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-gebruikers en is ontworpen voor alle soorten smartphones. Of je nu een groot scherm hebt of een compacte telefoon, de app past zich moeiteloos aan aan het formaat van je scherm.

De gebruiksvriendelijke UX- en UI-ontwerpen van de Vestel Smart Center app zorgen ervoor dat je de app moeiteloos kunt bedienen. De app is opgedeeld in verschillende menu's, zoals het hoofdmenu met primetime programma's en hun details, de afstandsbediening, de tv-gids, applicaties en instellingen. Elk menu voldoet aan verschillende behoeften van televisiegebruikers. Met de afstandsbediening kun je je televisie op afstand aan- en uitzetten en bedienen. Daarnaast biedt de app programma-aanbevelingen op basis van eerdere keuzes, waardoor je altijd interessante programma's kunt ontdekken.

De Vestel Smart Center app is ontwikkeld door het Vestel UX/UI Design Group en is het resultaat van uitgebreid onderzoek en gebruikersonderzoek. Het donkere interfaceontwerp zorgt voor een comfortabele gebruikservaring die niet vermoeiend is voor de gebruiker. De grid-gebaseerde lay-out van de app maakt het gemakkelijk om de tv-gids te volgen en programma-details te bekijken, terwijl het ook de oogtracking versterkt.

De ontwikkeling van de Vestel Smart Center app begon in 2019 in Manisa. Het Vestel UX/UI Design Group heeft nauw samengewerkt met gebruikers en heeft A/B-tests uitgevoerd om de exacte behoeften van gebruikers te definiëren en de richtlijnen voor het project vast te stellen. Hierdoor is de app afgestemd op de wensen en verwachtingen van de gebruikers.

De Vestel Smart Center app heeft de prestigieuze Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interface, Interaction and User Experience Design in 2021. Deze award erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp en beloont designs die opvallen door hun technische kenmerken en artistieke vaardigheden.

Met de Vestel Smart Center app haal je het maximale uit je Vestel Smart televisie. Download de app vandaag nog en geniet van een geoptimaliseerde kijkervaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Vestel UX/UI Design Group
Afbeeldingscredits: Main image #1 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Optional image #1 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Optional image #2 : Vestel UX/UI Design Group,Vestel Video: Vestel UX/UI Design Group,Vestel PDF: Vestel UX/UI Design Group,Vestel
Projectteamleden: İlayda Yesilova Cemre Fidan Tuzun Sultan Sel Vestel UX/UI Design Group Userspots
Projectnaam: Smart Center
Projectklant: Vestel UX/UI Design Group


Smart Center IMG #2
Smart Center IMG #3
Smart Center IMG #4
Smart Center IMG #5
Smart Center IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp