Iware Steam: Een Multifunctionele Oven met Premium Design

Een Innovatieve en Stijlvolle Toevoeging aan uw Keuken

De Iware Steam is een compacte en veelzijdige oven die een combinatie biedt van innovatie, functionaliteit en een premium design. Met zijn geavanceerde functies en stijlvolle esthetiek is deze multifunctionele oven een must-have voor elke keuken.

De Iware Steam is ontworpen door het gerenommeerde designmerk Arbo Design. Het doel van dit ontwerp was om een multifunctionele oven te creëren die zowel professionele prestaties als een elegant design biedt. Het resultaat is een oven die perfect is voor dagelijks gebruik in huis, maar ook geschikt is voor professionele koks.

Wat de Iware Steam onderscheidt van andere ovens op de markt, is zijn compacte formaat en draagbaarheid. In tegenstelling tot traditionele inbouwovens kan de Iware Steam gemakkelijk worden opgeborgen of vervoerd, waardoor het een ideale keuze is voor mensen met beperkte ruimte of die regelmatig verhuizen.

Het ontwerp van de Iware Steam is zorgvuldig doordacht en combineert strakke lijnen, afgeschuinde randen en zachte rondingen om een vriendelijke uitstraling te creëren. De dubbele glazen deur en handgreep stralen kracht en veiligheid uit, terwijl het intuïtieve bedieningspaneel gemakkelijk te gebruiken is en de verschillende functies van de oven duidelijk weergeeft.

Met de Iware Steam kunt u een breed scala aan gerechten bereiden met precisie en gemak. De oven biedt verschillende kookfuncties, waaronder convectie, stomen, roosteren en frituren. Of u nu een heerlijke taart wilt bakken, groenten wilt stomen of vlees wilt roosteren, de Iware Steam zorgt voor perfecte resultaten keer op keer.

Een van de unieke kenmerken van de Iware Steam is het gebruik van geavanceerde technologieën om een optimale kookervaring te garanderen. De oven beschikt over 3D-stereo verwarming, wat zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling en resulteert in minder vet en olie in uw gerechten. Daarnaast maakt de directe injectie van stoom het mogelijk om snel te stomen en behoudt de licht gebogen koepel van de oven de warmte op meerdere zijden, waardoor uw gerechten perfect worden bereid.

Naast zijn indrukwekkende kookprestaties is de Iware Steam ook zeer gebruiksvriendelijk. De oven heeft een groot waterreservoir, onafhankelijke temperatuurregeling en een dubbelwandige glazen deur met ingebouwde verlichting, zodat u altijd een duidelijk zicht heeft op uw gerechten tijdens het kookproces.

Het ontwerp van de Iware Steam is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Met zijn premium afwerking en professionele uitstraling voegt deze oven een vleugje elegantie toe aan elke keuken. Het doel van Arbo Design is om de Iware Steam te positioneren als de beste in zijn categorie, en het ontwerp is dan ook bekroond met de Bronze A' Design Award voor Home Appliances Design in 2022.

De Iware Steam is ontwikkeld in samenwerking met een team van getalenteerde ontwerpers, ingenieurs en gebruikers. Het project begon in juli 2021 in Brazilië en China en werd in december 2021 afgerond. Het ontwerp is gemaakt in Brazilië, terwijl de technische ontwikkelingen plaatsvonden in China met behulp van toeleveranciers van hoogwaardige technologieën. De productie van de oven zal ook in China plaatsvinden.

Al met al is de Iware Steam een indrukwekkende toevoeging aan de wereld van keukenapparatuur. Met zijn innovatieve functies, premium design en gebruiksvriendelijke bediening biedt deze multifunctionele oven alles wat u nodig heeft om heerlijke maaltijden te bereiden. Of u nu een professionele chef-kok bent of gewoon van koken houdt, de Iware Steam zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ARBO design
Afbeeldingscredits: ARBO design team
Projectteamleden: Daniel Kroker/ Valkiria Pedri Fialkowski / Simon Liu
Projectnaam: Iware Steam
Projectklant: ARBO design


Iware Steam IMG #2
Iware Steam IMG #3
Iware Steam IMG #4
Iware Steam IMG #5
Iware Steam IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp