Shengming Shijia: Een Uniek Thee Cadeaubox Ontwerp

Een Meesterwerk van Hangzhou Xianlin Tea Co., Ltd.

Inleiding:

De Shengming Shijia thee cadeaubox, ontworpen door Hangzhou Xianlin Tea Co., Ltd., is een ware blikvanger. Dit unieke ontwerp combineert kunst, cultuur en functionaliteit op een meesterlijke manier. Met een inspiratiebron die teruggaat naar de lokale bezienswaardigheden en een ontwerp dat de sfeer van sereniteit en eeuwigheid oproept, is deze thee cadeaubox een ware traktatie voor de zintuigen.

De Shengming Shijia thee cadeaubox is geïnspireerd op een van de meest prominente lokale bezienswaardigheden, de Three Pools Mirroring the Moon. Het ontwerp van de verpakking weerspiegelt deze prachtige locatie en communiceert tegelijkertijd belangrijke informatie over het product naar de gebruiker. De buitenkant van de doos toont een gedetailleerde afbeelding van het herkenbare landmark gebouw en reproduceert het betoverende zicht van de Three Pools Mirroring the Moon. Het gebruik van de kleur inktblauw, die perfect aansluit bij de nachtelijke sfeer, versterkt de visuele impact van het ontwerp.

Maar het echte hoogtepunt van de Shengming Shijia thee cadeaubox is de innerlijke doos. Deze doos is ontworpen in de vorm van een maan en roept een gevoel van sereniteit en eeuwigheid op. Het ronde folie op de binnenkant van de doos doet denken aan de volle maan en creëert een associatie met het genot van het drinken van thee onder het maanlicht. Het openen van de doos is een ervaring op zich. Door de buitenste doos van twee kanten te openen, verschijnen er geleidelijk aan netjes gerangschikte volle manen op de binnenste doos, in plaats van de eerder holle halve manen. Dit interactieve element voegt een extra laag van verrassing en betovering toe aan het ontwerp.

Het ontwerp van de Shengming Shijia thee cadeaubox is gerealiseerd met behulp van hoogwaardige papieren materialen en geavanceerde druk- en stempeltechnieken. Deze technieken maken het mogelijk om de gedetailleerde afbeeldingen van de Three Pools Mirroring the Moon op de buitenste doos nauwkeurig weer te geven. De combinatie van vakmanschap en creativiteit resulteert in een verbluffend ontwerp dat de aandacht trekt en indruk maakt.

De Shengming Shijia thee cadeaubox is niet alleen een visueel meesterwerk, maar ook een uitstekend voorbeeld van hoe design en functionaliteit hand in hand kunnen gaan. Het ontwerp biedt niet alleen een prachtige presentatie van het product, maar zorgt er ook voor dat de gebruiker alle benodigde informatie krijgt. Het is een perfect cadeau voor thee liefhebbers en een geweldige manier om de schoonheid van de lokale cultuur te ervaren.

Hangzhou Xianlin Tea Co., Ltd. heeft met de Shengming Shijia thee cadeaubox een design gecreëerd dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt en emoties oproept. Het ontwerp is een eerbetoon aan de lokale cultuur en een uitnodiging om te genieten van een moment van rust en sereniteit. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp bekroond is met de Silver A' Design Award in de categorie Packaging Design.

De Shengming Shijia thee cadeaubox is een ware parel in de wereld van design. Het combineert kunst, cultuur en functionaliteit op een unieke en meeslepende manier. Dit ontwerp is een eerbetoon aan de lokale bezienswaardigheden en biedt tegelijkertijd een prachtige presentatie van het product. Het is een perfect cadeau voor iedereen die houdt van thee en schoonheid.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Guangzhou Kemei Commodity Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Guangzhou Kemei Commodity Co., Ltd.
Projectteamleden: Guangzhou Kemei Commodity Co., Ltd.
Projectnaam: Shengming Shijia
Projectklant: Guangzhou Kemei Commodity Co., Ltd.


Shengming Shijia IMG #2
Shengming Shijia IMG #3
Shengming Shijia IMG #4
Shengming Shijia IMG #5
Shengming Shijia IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp