Yanzhiwu Spring Festival Gift

Een feestelijke geschenkverpakking voor het Lentefestival

Het ontwerp van Mars Team

Het Lentefestival is het belangrijkste feest voor de Chinese bevolking. Er worden koppels opgehangen en vuurwerk afgestoken om de indeling van de panelen en illustraties harmonieuzer te maken. Door de panelen kunnen we afbeeldingen zien van hereniging en feestelijkheid. Elk gezin is versierd met lantaarns, feestelijke lampionnen hangen hoog, vuurwerk bloeit op en zwaluwen brengen zegeningen van hereniging en thuis en alles voor 2021.

De algehele kleur van de verpakking is Chinees rood, wat de feestelijkheid van het Lentefestival benadrukt. De open vorm van de dubbele deuren drukt de sfeer van thuis uit. Tegelijkertijd worden traditionele Chinese elementen zoals panelen, lantaarns en vuurwerk gebruikt om de sfeer van het Lentefestival te versterken. In dit jaar van veelvuldige wederkerigheid zal de sfeer van de luxe geschenkverpakking vrienden een oprechte verrassing en zegen geven.

Deze ontwerper heeft met het Yanzhiwu Spring Festival Gift een prachtige geschenkverpakking gecreëerd die perfect past bij het Lentefestival. De rode kleur en de dubbele deuren stralen een feestelijke sfeer uit, terwijl de traditionele Chinese elementen een gevoel van traditie en cultuur toevoegen. Het ontwerp is uniek en onderscheidt zich van andere geschenkverpakkingen door zijn aandacht voor detail en de zorgvuldige integratie van symbolische elementen.

Het Yanzhiwu Spring Festival Gift heeft ook erkenning gekregen in de vorm van de Bronze A' Design Award in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het ontwerp combineert kunst, wetenschap, design en technologie op een indrukwekkende manier en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het is een terechte erkenning voor het Mars Team en hun buitengewone talent.

Met het Yanzhiwu Spring Festival Gift kunnen mensen het Lentefestival vieren op een bijzondere en betekenisvolle manier. Het is niet alleen een geschenkverpakking, maar ook een symbool van vreugde, hereniging en zegen. Het ontwerp weerspiegelt de rijke tradities en cultuur van China en brengt deze tot leven op een eigentijdse en verfijnde manier.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Mars Team
Afbeeldingscredits: Mars Team
Projectteamleden: Mars Team
Projectnaam: Yanzhiwu Spring Festival Gift
Projectklant: Mars Team


Yanzhiwu Spring Festival Gift IMG #2
Yanzhiwu Spring Festival Gift IMG #3
Yanzhiwu Spring Festival Gift IMG #4
Yanzhiwu Spring Festival Gift IMG #5
Yanzhiwu Spring Festival Gift IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp