Mtn Dew AMP Game Fuel Optic Champions Limited Edition Blikjes

Een eerbetoon aan de gaming community

Inleiding

Mtn Dew AMP Game Fuel Optic Champions Limited Edition Blikjes zijn ontwikkeld als een blijk van liefde en toewijding aan de gaming community. MTN DEW heeft het vlaggenschipverpakkingsontwerp aangepast om belangrijke aspecten van het Optic Gaming-team te weerspiegelen. Het team staat erom bekend dat ze op toernooizondagen kampioenswit dragen, dus het was belangrijk dat de kleur wit prominent aanwezig was in het ontwerp. Dit leidde tot een modern ontwerp met een volledig witte achtergrond en accenten van groen.

Body

Wat deze gedenkblikjes onderscheidt, is de technologie die is gebruikt om de fotorealistische portretten uit te voeren. Het ontwerpteam heeft een aangepaste illustratie gemaakt van elk lid van het team. De blikjes zijn bedrukt met een direct drukproces, tastbare vernis en een verhoogde 3D-afwerking. Dit gaf de blikjes een premium gevoel, omdat ze over het hele lichaam van het blikje en de illustratie waren verhoogd. Een matte afwerking op de inkt in selectieve gebieden zorgde ervoor dat de metallics opvielen, voor een volledig aangepaste uitstraling en gevoel.

Conclusie

De Mtn Dew AMP Game Fuel Optic Champions Limited Edition Blikjes zijn een prachtig eerbetoon aan de gaming community. Het ontwerpteam heeft met behulp van geavanceerde technologieën en hoogwaardige afwerkingen een uniek en premium product gecreëerd. Met hun moderne ontwerp, witte achtergrond en groene accenten, zijn deze blikjes een must-have voor elke gaming-liefhebber.

Awards en Erkenning

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp in 2020. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege het integreren van de beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het biedt voldoening en positieve gevoelens, en draagt bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Game Fuel Team Optic Champions Can
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Game Fuel Team Optic Champions Can IMG #2
Game Fuel Team Optic Champions Can IMG #3
Game Fuel Team Optic Champions Can IMG #4
Game Fuel Team Optic Champions Can IMG #5
Game Fuel Team Optic Champions Can IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp