Jace Drijvende Capsule: Een Innovatief Kussen voor een Comfortabele Nachtrust

Een Unieke Combinatie van Technologie en Comfort

Slapen is essentieel voor een goede gezondheid en welzijn. Het Hangzhou Jace Health Technology Co., Ltd heeft dit begrepen en heeft de Jace Drijvende Capsule ontworpen, een revolutionair kussen dat zorgt voor een optimale slaapervaring. Geïnspireerd door de Hooke-wet en de veermatras, heeft het ontwerpteam op creatieve wijze de veer geïntegreerd in het ontwerp van het latex kussen. Hierdoor wordt het probleem van beperkte functionaliteit van traditionele kussens met één materiaal doorbroken. Het resultaat is een kussen dat zowel ondersteunend als zacht is en helpt bij het oplossen van slaapproblemen zoals een stijve nek en snurken.

Het Jace Drijvende Capsule kussen heeft een uniek drievoudig slaapsysteem, bestaande uit veren, natuurlijk latex en elastische vezels. Dit zorgt voor flexibiliteit, ondersteuning en stressverlichting. Het kussen past zich aan aan de slaaphouding en het gewicht van het lichaam, en biedt ondersteuning, tractie en drukverlichting voor de nekwervels. Dit vermindert de kans op slaapproblemen zoals een stijve nek en snurken. Daarnaast heeft het kussen ook drie wetenschappelijk ontworpen compartimenten, een antibacteriële en anti-mijt functie, en een zweetabsorberend en ademend effect, om een gezonde en comfortabele slaapervaring te garanderen.

Het Jace Drijvende Capsule kussen wordt vervaardigd van hoogwaardige materialen. De veer is gemaakt van koolstofstaaldraad en heeft 6,5 windingen, waardoor het zachter is dan conventionele veren. Het natuurlijke latex wordt verkregen door het Dunlop-proces en heeft een hoge dichtheid van 90 procent. De elastische vezels zijn samengesteld uit melkzuur, polyamide en Duitse thermostatische vezels, die antibacterieel, anti-mijt, zacht en comfortabel zijn, en zorgen voor een constante temperatuur. De kussenslopen zijn gemaakt van medisch gecertificeerde allergiebestendige stof volgens de OEKO-TEX100 norm.

Het Jace Drijvende Capsule kussen is ontworpen om aan de behoeften van de slaper te voldoen. Dankzij de veer, de flexibele ondersteuning van natuurlijk latex en het brede oppervlak, past het kussen zich dynamisch aan aan verschillende slaaphoudingen. Zelfs de rand van het kussen biedt voldoende ondersteuning voor de schouder en nek. Daarnaast zorgt de spiraalvormige structuur van de veer, de ademende vezellaag en de latexlaag samen voor een driedimensionaal hol spiraalvormig ademhalingssysteem. Dit systeem heeft niet alleen een antibacteriële en anti-mijt werking, maar creëert ook een schone en verfrissende slaapomgeving.

Het Jace Drijvende Capsule kussen is het resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling. Het project werd gelanceerd in het begin van 2022 en na 278 dagen onderzoek en ontwikkeling werd het kussen in februari 2023 in China gelanceerd. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de optimale verhoudingen en specificaties van het kussen. Zo zijn de veerhoogtes van het cervicale tractiegebied, het hoofdondersteuningsgebied en het drukverlichtingsgebied respectievelijk 7 cm, 5 cm en 7 cm. Dit zorgt ervoor dat het kussen zich aanpast aan de cervicale wervelkolom en het hoofd, en de druk op deze gebieden verlicht. Dit bevordert de luchtcirculatie door de neus en vermindert snurken.

Het ontwerpen van het Jace Drijvende Capsule kussen bracht de nodige uitdagingen met zich mee. Het ontwerpteam moest bijvoorbeeld een oplossing vinden voor het geluid en de bacteriegroei die veroorzaakt werden door oxidatie en vochtigheid van de veerdraad. Om het kussen stil te houden, heeft het ontwerpteam creatief gekozen voor afzonderlijke enkelvoudige veren die zonder wrijving in onafhankelijke niet-geweven zakjes zijn verpakt. Bovendien is het zakje gemaakt van vochtopnemende vezels om bacteriegroei in de veer door vocht te voorkomen. Dit zorgt niet alleen voor een hoogwaardige slaapomgeving, maar verlengt ook effectief de levensduur van het kussen.

Het Jace Drijvende Capsule kussen combineert natuurlijk latex met afzonderlijk verpakte veren en biedt daardoor uitstekende flexibiliteit en ondersteuning. Het kussen zorgt voor een comfortabele pasvorm van de schouder en nek, en heeft een balancerend en ontspannend effect op de spieren in deze gebieden. Dit vermindert de kans op een stijve nek en snurken. Daarnaast heeft het kussen een antibacteriële en anti-mijt werking, een vochtopnemend vermogen en biedt het goede ondersteuning. Dit helpt gebruikers om een comfortabele slaapervaring te krijgen.

Het Jace Drijvende Capsule kussen is bekroond met de Bronze A' Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het kussen is geprezen om zijn technische en creatieve vaardigheden en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Hangzhou Jace Health Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Hangzhou Jace Health Technology Co., Ltd
Projectteamleden: JACE Commodity Center
Projectnaam: Jace Buoyancy Capsule
Projectklant: Hangzhou Jace Health Technology Co., Ltd


Jace Buoyancy Capsule IMG #2
Jace Buoyancy Capsule IMG #3
Jace Buoyancy Capsule IMG #4
Jace Buoyancy Capsule IMG #5
Jace Buoyancy Capsule IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp