Ai Waist: Een Slimme Matras voor Ontspanning

Een Innovatief Ontwerp van Xilinmen Furniture Co., Ltd.

Inleiding

Ai Waist, ontworpen door Xilinmen Furniture Co., Ltd., is een revolutionaire matras die ontworpen is om te zorgen voor ontspanning en verlichting van rugklachten. Geïnspireerd door het moderne gezondheidsprobleem van lumbale spier- en ligamentbelasting, biedt dit innovatieve ontwerp een oplossing voor mensen die moeite hebben om tijd vrij te maken voor gerichte oefeningen om de lumbale rug te verlichten. Ai Waist integreert massagetechnologie in de rusttijd, waardoor spierverlichting mogelijk is tijdens het rusten.

Unieke Eigenschappen

Wat Ai Waist onderscheidt van andere matrassen is het AI-slaapanalysesysteem dat automatische aanpassing van de AI-intelligente taillevriendelijke matras mogelijk maakt op basis van de lichaamsbouw van de gebruikers. Dit helpt de druk van het dagelijks leven te verlichten en de slaapkwaliteit te verbeteren. Daarnaast heeft Ai Waist een uniek dubbel luchtzak tractiesysteem, een grafen verwarmingsmodule en andere gebruiksvriendelijke functies die bijdragen aan een betere gebruikerservaring.

Technologie en Specificaties

De matrasmodule van Ai Waist bestaat uit een veer met een hoge elasticiteit voor diepe slaap, 3D-jute, een schuimlaag met hoge dichtheid voor wervelkolombescherming en latex van hoge kwaliteit geïmporteerd uit Thailand. De matras heeft een antibacterieel en anti-mijt stoffen oppervlak en is voorzien van een grafen verwarmingsmodule, een zonale luchtzak en een sensor voor analyse. De afmetingen van de matras zijn 1800 mm breed, 2000 mm diep en 240 mm hoog.

Gebruik en Voordelen

Ai Waist werkt door middel van een intern veersysteem dat het gewicht van verschillende gebruikers kan detecteren en de veercontractie aanpast wanneer men op de matras ligt. De luchtzakken aan de taille en benen van de gebruikers bieden een massage door middel van flexibele aanraking. De grafenmodule kan opwarmen tijdens het masseren, waardoor de spieren beter kunnen ontspannen. Daarnaast kan Ai Waist gebruikers op een natuurlijke manier wakker maken met de ochtendwekkerfunctie. Het ontwerp met links en rechts zones maakt het mogelijk dat twee gebruikers het tegelijkertijd kunnen gebruiken, waardoor het aan de behoeften van verschillende gebruikers voldoet.

Onderzoek en Uitdagingen

De ontwikkeling van Ai Waist is gebaseerd op wetenschappelijke principes en comfortgerichte benaderingen om actieve ondersteuning te bieden aan de wervelkolom tijdens het slapen en om de algehele slaapgezondheid te bevorderen. Het ontwerp ondersteunt ook app-bediening en biedt een vooraf ingestelde wektijd waarbij gebruikers op tijd gewekt kunnen worden door middel van de beweging van de luchtzakken of de verwarming van de onderrug, wat zorgt voor een comfortabele en natuurlijke manier van ontwaken.

Locatie en Tijdlijn

Het Ai Waist-project is ontworpen en ontwikkeld in Shaoxing, Zhejiang in maart 2022 en werd in mei 2022 in China gelanceerd.

Prijzen en Erkenning

Ai Waist heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Bedding Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met Ai Waist heeft Xilinmen Furniture Co., Ltd. een baanbrekend ontwerp gecreëerd dat comfort en technologie combineert. Deze slimme matras biedt een unieke drie-in-één tailleverlichtingssysteem dat gerichte ondersteuning biedt aan de taille en benen door middel van flexibele beweging van luchtzakken, voor een betere slaapkwaliteit. De grafenmodule verwarmt het lichaam tijdens het masseren, wat zorgt voor effectieve spierontspanning. Door de combinatie van antibacteriële en anti-mijt stoffen en verschillende materialen biedt Ai Waist een verhoogde gebruikerservaring.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xilinmen Furniture Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Xilinmen Furniture Co., Ltd.
Projectteamleden: Eyu Chen Yong Fang Yanhua Wang Yawei Wang Xingguang Yu Jiadan Zheng Luye Chen Jianjun Li
Projectnaam: Ai Waist
Projectklant: Xilinmen Furniture Co., Ltd.


Ai Waist IMG #2
Ai Waist IMG #3
Ai Waist IMG #4
Ai Waist IMG #5
Ai Waist IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp