Multi-Dimensionaal Comfort in Slaapdesign

Shuixing Jiafang's Quilt: Een Synthese van Warmte en Stijl

In een wereld waar design en comfort samensmelten, introduceert Shuixing Jiafang een quilt die niet alleen de slaapervaring verrijkt maar ook een esthetische waarde toevoegt aan het moderne slaapkamerinterieur. De Multi-Dimensional quilt, bekroond met een Zilveren A' Design Award, belichaamt een fusie van functionaliteit en artistieke expressie.

De inspiratie voor het ontwerp van de Multi-Dimensional quilt is ontleend aan de majestueuze bergketens uit de Chinese cultuur, die de zoektocht naar een nobel en mooi leven benadrukken. Het designconcept gaat verder dan alleen het uiterlijk; het benadrukt warmte en gezond slapen, als erfgoed van een kwalitatief hoogstaande levensstijl. De quilt vertegenwoordigt een harmonieuze balans tussen traditionele waarden en hedendaagse designprincipes.

Wat de Multi-Dimensional quilt onderscheidt, is de unieke combinatie van nylon en katoenen stoffen met een vulling van 95% Duitse Rijngans dons. Deze samenstelling zorgt voor uitstekende vochtopname, ademend vermogen en warmte. Het ontwerp omvat een overlappende multidimensionale structuur die de veerkracht en het volume van de quilt verhoogt, wat resulteert in verbeterde isolatie en een ongeëvenaard comfort tijdens de slaap.

De realisatie van dit ontwerp is mogelijk gemaakt door een innovatieve techniek waarbij overlappende en verspringende stiksels worden gebruikt. Hierdoor ontstaat binnenin de dekbed een lusgestapelde textuur, waardoor de donsvulling een hoger niveau van volume bereikt. Dit ontwerp zorgt ervoor dat het dons meer ruimte heeft om zich te ontplooien, waardoor er meer warmte wordt vastgehouden.

De Multi-Dimensional quilt is niet alleen een toonbeeld van esthetiek en comfort, maar ook van duurzaamheid en kwaliteit. Het team achter dit ontwerp, waaronder Li Yulu en Wang Juan, heeft met zorg en precisie gewerkt om een product te creëren dat zowel visueel aantrekkelijk als functioneel superieur is. De quilt is een waar testament van Shuixing Jiafang's toewijding aan innovatie in slaapcomfort.

De erkenning door de A' Design Award, waar de quilt een Zilveren onderscheiding ontving, bevestigt de uitzonderlijke kwaliteit en het innovatieve karakter van het ontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, professionele uitmuntendheid en innovatie. De Multi-Dimensional quilt is een voorbeeld van hoe design kan bijdragen aan een verhoogde levenskwaliteit en een diepere waardering voor de kunst van het wonen.

Met de Multi-Dimensional quilt biedt Shuixing Jiafang een nieuwe dimensie aan het begrip 'gezond slapen'. Het is een uitnodiging om te genieten van een diepe, herstellende slaap, omhuld door de zachtheid en warmte van een meesterlijk vervaardigd stuk design.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shuixing Jiafang
Afbeeldingscredits: Shuixing Jiafang
Projectteamleden: Li Yulu Wang Juan
Projectnaam: Multi-Dimensional
Projectklant: Shanghai Shuixing Home Textiles Co., Ltd.


Multi-Dimensional IMG #2
Multi-Dimensional IMG #3
Multi-Dimensional IMG #4
Multi-Dimensional IMG #5
Multi-Dimensional IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp