Ultrasonische Tandenreiniger: Een Innovatieve Oplossing voor een Stralende Lach

Een Product van Ontwerper Malong Xi

De tandenreiniger is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten; het kan verbinding maken met de bijbehorende app en de staat van de tandreiniging controleren. De bediening is eenvoudig en handig, vooral voor de gebruiker.

De Ultrasonische Tandenreiniger is een visuele tandenreiniger die een scala aan waterdruk biedt om een perfect reinigingsplan voor gebruikers aan te passen. Dankzij het compacte formaat en de lange batterijduur is het een ideale reisgenoot. Bovendien kan de visualisatieprestatie van het apparaat de situatie in de mond beter weergeven en de efficiëntie van de tandreiniging bevorderen.

De tandenreiniger maakt gebruik van een waterstroom van 0,6 mm die 1400 pulsaties per minuut produceert. Gebruikers kunnen kiezen uit vier reinigingsopties: normaal, zacht, sterk en pulserend. De reiniging is veel efficiënter wanneer de UV-sterilisatiemodus is geactiveerd, waardoor eventuele achtergebleven bacteriën op de reiniger snel worden verwijderd.

Met afmetingen van 154 mm x 67 mm x 42 mm en een IPX7 waterdichtheidsniveau, is de tandenreiniger ontworpen om duurzaam en betrouwbaar te zijn. Bovendien kan het apparaat via wifi intelligent verbinding maken met andere apparaten, waardoor een naadloze interactie mogelijk is. Met een batterijduur van 30 dagen hoeven gebruikers zich geen zorgen te maken over frequente oplaadbeurten.

Het ontwerpteam, onder leiding van Malong Xi en Chaolu Zeng, heeft verschillende uitdagingen overwonnen tijdens het ontwikkelingsproces van de tandenreiniger. Een van de belangrijkste uitdagingen was het voorkomen van water- en luchtlekkage, wat vaak voorkomt bij vergelijkbare producten op de markt. Door zorgvuldig materiaalonderzoek en innovatieve oplossingen slaagde het team erin om dit probleem op te lossen en een hoogwaardig product te leveren.

De Ultrasonische Tandenreiniger is een bekroond ontwerp en heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Beauty, Personal Care en Cosmetic Products Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de tandenreiniger integreert de beste praktijken uit de industrie en biedt technische kenmerken die bijdragen aan een betere wereld.

Met de Ultrasonische Tandenreiniger kunnen gebruikers genieten van een grondige en effectieve tandreiniging, waarbij gebruiksgemak en innovatie hand in hand gaan. Dit baanbrekende ontwerp biedt een nieuwe standaard voor mondhygiëne en draagt bij aan een stralende glimlach.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Malong Xi
Afbeeldingscredits: Malong Xi
Projectteamleden: Chaolu Zeng
Projectnaam: Ultrasonic Tooth Cleaner
Projectklant: Malong Xi


Ultrasonic Tooth Cleaner  IMG #2
Ultrasonic Tooth Cleaner  IMG #3
Ultrasonic Tooth Cleaner  IMG #4
Ultrasonic Tooth Cleaner  IMG #5
Ultrasonic Tooth Cleaner  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp