PURE: Een Duurzaam 2-in-1 Elektrisch Mondverzorgingspakket

Een Innovatieve Samensmelting van Tandenborstel en Waterflosser

Mondverzorging is een essentieel onderdeel van ons dagelijks leven, maar het kan soms een gedoe zijn om verschillende apparaten te gebruiken. Gelukkig heeft het ontwerpteam van Yao Dai en Hengbo Zhang een oplossing bedacht: PURE, een 2-in-1 elektrisch mondverzorgingspakket dat duurzaamheid en functionaliteit combineert.

Met de opkomst van elektrische tandenborstels en waterflossers zijn deze producten niet meer weg te denken uit onze badkamers. Maar het idee om ze te combineren tot één apparaat is een innovatieve benadering van mondverzorging. PURE is ontworpen met het oog op duurzaamheid en biedt een langdurige gebruikservaring.

Het unieke aan PURE is dat het een elektrische tandenborstel en een waterflosser in één apparaat integreert. Dit bespaart niet alleen ruimte in de badkamer, maar maakt ook de bediening eenvoudiger. De handgreep van de tandenborstel kan eenvoudig worden omgeschakeld naar de waterflossermodus door het vervangen van de module. Hierdoor kunnen gebruikers gemakkelijk wisselen tussen de twee functies.

Een ingebouwde luchtstroomventilator voorkomt vochtcontaminatie van de borstelkop en zorgt voor een comfortabele gebruikerservaring. Daarnaast is PURE ontworpen met oog voor duurzaamheid. Het apparaat is gemaakt van hoogwaardige materialen zoals silicone rubber, carbon staal, aluminium en roestvrij staal. De combinatie van deze materialen zorgt voor een langdurige duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Het gebruik van PURE is eenvoudig. Het apparaat heeft een aan/uit-schakelaar en een instelbare snelheidsregeling. Door de schakelaar in te drukken, wordt de tandenborstelmodus geactiveerd. Door de schakelaar omhoog te houden, wordt er lucht geblazen om de borstelkop te drogen. De waterflosser kan eenvoudig worden gebruikt door de onderkant van de handgreep op de basis aan te sluiten. Na elk gebruik kunnen de handgreep en accessoires in de bijgeleverde opbergdoos worden geplaatst om op te laden en te desinfecteren met behulp van UV-licht.

De ontwikkeling van PURE begon in mei 2021 en werd in december 2021 afgerond. Het project werd uitgevoerd in zowel de Verenigde Staten als China, waarbij het ontwerpteam uitgebreid onderzoek deed naar de behoeften en verwachtingen van gebruikers op het gebied van mondverzorging. Daarnaast werden ook marktonderzoeken en trendanalyses uitgevoerd om ervoor te zorgen dat PURE zou voldoen aan de eisen van de markt.

Het ontwerpteam heeft bij het ontwikkelen van PURE verschillende uitdagingen moeten overwinnen. Het combineren van een tandenborstel en waterflosser in één apparaat vereiste een zorgvuldige afweging van het formaat en de functionaliteit. Daarnaast moesten er compacte eenheden worden ontwikkeld voor persoonlijke accessoires. Door het analyseren van de ontwerptaal van bestaande mondverzorgingsproducten en het optimaliseren van hun eigen ontwerp, slaagde het team erin om een uniek en functioneel product te creëren.

PURE is niet alleen een handig en duurzaam mondverzorgingspakket, maar ook een statement voor een verfijnde en gezonde levensstijl. Het apparaat moedigt gebruikers aan om meer aandacht te besteden aan mondgezondheid en biedt een optimale gebruikerservaring voor iedereen die waarde hecht aan een goede mondverzorging.

Afbeeldingen: Yao Dai en Hengbo Zhang

Belangrijk: De tekst is vertaald vanuit het Engels en aangepast naar het Nederlands. De oorspronkelijke boodschap, stijl, toon en context zijn behouden gebleven.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yao Dai
Afbeeldingscredits: Main Image: Yao Dai and Hengbo Zhang Image #01: Yao Dai and Hengbo Zhang Image #02: Yao Dai and Hengbo Zhang Image #03: Yao Dai and Hengbo Zhang Image #04: Yao Dai and Hengbo Zhang
Projectteamleden: Yao Dai Hengbo Zhang Wenxi Qi
Projectnaam: Pure
Projectklant: Yao Dai


Pure IMG #2
Pure IMG #3
Pure IMG #4
Pure IMG #5
Pure IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp