Littli L1: Een Minimalistische Elektrische Tandenborstel voor Duurzaamheid en Gemak

Een Innovatief Ontwerp van XiaoJie Liang en QingLi Zeng

De natuurlijke kleur van het materiaal gebruiken, dat is het uitgangspunt van de Littli L1 elektrische tandenborstel. Dit ontwerp minimaliseert de milieuschade tijdens het productieproces door het verminderen van afvalmateriaal en het gebruik van een transparante ABS-verpakking die later ook als opbergdoos kan dienen.

Wat maakt de Littli L1 anders dan andere elektrische tandenborstels? Deze tandenborstel richt zich op essentiële functies en maakt het voor consumenten gemakkelijker om een keuze te maken. Dit verlaagt niet alleen de kosten van het product, maar maakt elektrische tandenborstels ook toegankelijker voor een breder publiek, wat bijdraagt aan een betere mondgezondheid. Het ontwerp laat overbodige decoratie achterwege en heeft een formaat dat vergelijkbaar is met een traditionele tandenborstel, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is en het gebruik van wegwerptandenborstels wordt verminderd.

De Littli L1 elektrische tandenborstel is gemaakt met behulp van een transparant ontwerp dat een subtiele schoonheid uitstraalt. De minimalistische verpakking maakt gebruik van de natuurlijke kleur van het materiaal en minimaliseert de milieuschade tijdens het productieproces. De verpakking combineert de verpakking en de gebruiksaanwijzing, en vermijdt het gebruik van wegwerpverpakkingen die veel voorkomen bij elektronische producten. De transparante ABS-verpakking kan later ook dienen als opbergdoos, waardoor het een duurzame en veelzijdige keuze is.

Met afmetingen van 183 mm x 19 mm x 19 mm is de Littli L1 compact en handig in gebruik. Met slechts één knop is het gemakkelijk te bedienen en biedt het gemak in combinatie met moderne technologie. Door verschillende functies te integreren, maakt de Littli L1 het voor consumenten gemakkelijker om een keuze te maken, verlaagt het de kosten van het product en maakt het elektrische tandenborstels toegankelijker voor een breder publiek, wat bijdraagt aan een betere mondgezondheid.

Het ontwerp van de Littli L1 is ontstaan in Shenzhen en het project werd gestart in april 2021 en voltooid in november 2021. Tijdens het ontwerpproces is er uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van gebruikers. Veel elektrische tandenborstels op de markt zijn te groot en hebben te veel complexe functies, wat het leren en gebruiken ervan bemoeilijkt. De Littli L1 is ontworpen om deze problemen aan te pakken en een gebruiksvriendelijke en draagbare optie te bieden.

De Littli L1 elektrische tandenborstel heeft niet alleen een innovatief ontwerp, maar is ook erkend met de prestigieuze A' Design Award. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de Littli L1 wordt geprezen vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.

Met de Littli L1 elektrische tandenborstel wordt tandenpoetsen een duurzame en gemakkelijke ervaring. Het minimalistische ontwerp, de handige verpakking en de focus op essentiële functies maken dit een ideale keuze voor iedereen die zijn mondgezondheid wil verbeteren en tegelijkertijd het milieu wil sparen.

Belangrijke opmerking: Dit ontwerp is beschermd door patentnummer 2021305768511.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: xiaojie liang
Afbeeldingscredits: xiaojie liang
Projectteamleden: XiaoJie Liang & QingLi Zeng
Projectnaam: Littli L1
Projectklant: xiaojie liang


Littli L1 IMG #2
Littli L1 IMG #3
Littli L1 IMG #4
Littli L1 IMG #5
Littli L1 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp