Bixdo M60: Een Innovatieve Thuis Water Flosser met Nano Rapid Heating Technologie

Een Praktische en Veilige Oplossing voor Mondhygiëne

Regelmatige tandheelkundige reiniging is de meest praktische manier om tandvlees- en mondziekten te voorkomen, zoals aanbevolen door tandartsen. Koud water kan echter gevoelig tandvlees irriteren, waardoor het reinigingsproces oncomfortabel wordt en schade aan het tandvlees en de mondomgeving kan veroorzaken. Dit vraagt om snelle verwarming voor waterflossers.

De Bixdo M60 is een thuis water flosser voor gebruikers, uitgerust met 3-seconden nano rapid heating technologie, waardoor gevoelig tandvlees door koud water wordt voorkomen. Tegelijkertijd kan het met behulp van 6-laags beschermingstechnologie effectief water- en elektriciteitslekkage voorkomen. De zelfreinigende functie en hydrofobe oppervlak kunnen bacteriën en kalkaanslag verwijderen. Gebruikers kunnen op elk moment de waterdruk en standen aanpassen aan de verschillende mondzorgbehoeften van ouders en kinderen, waardoor het een echt alles-in-één apparaat is voor het hele gezin.

De Bixdo M60 maakt gebruik van geavanceerde technologieën om de veiligheid en functionaliteit te waarborgen. De behuizing is gemaakt van 6-laags waterdichte technologie, waardoor het risico op elektriciteitslekkage wordt geëlimineerd en de veiligheid wordt verbeterd. Het waterreservoir is gemaakt van huidvriendelijk ABS-materiaal, terwijl de behuizing, slang en vervangbare mondstukken zijn gemaakt van voedselveilige siliconen.

De interactie met de Bixdo M60 is intuïtief en gebruiksvriendelijk. Het ergonomisch ontworpen bedieningspaneel is voorzien van iconen waarmee gebruikers gemakkelijk de verschillende functies kunnen bedienen, zoals schakelen tussen standen, wasmodus, watertemperatuur en zelfreiniging. Daarnaast is de onderkant van het apparaat voorzien van een veelvoud aan sleuven, waardoor het compatibel is met verschillende stopcontacten in de badkamer.

Het project voor de Bixdo M60 begon in januari 2021 in Shanghai en werd in maart 2022 voltooid. Tijdens het ontwikkelingsproces waren er verschillende uitdagingen, met name het realiseren van de snelle verwarmingstechnologie terwijl de waterdichtheid en lekbestendigheid van het product gewaarborgd bleven. Met de veiligheid van gebruikers als prioriteit heeft het ontwerpteam 6-laags waterdichtheid gecreëerd om ervoor te zorgen dat de snelle verwarming van het product goed werkt in de vochtige badkameromgeving.

De Bixdo M60 heeft erkenning gekregen voor zijn innovatieve ontwerp en functionaliteit. Het is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Beauty, Personal Care en Cosmetic Products Design in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de Bixdo M60 integreert beste praktijken uit de industrie en heeft competente technische kenmerken, waardoor het bijdraagt aan een betere wereld en positieve gevoelens oproept.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd
Projectteamleden: Tan Chengshen Huang Yixin Ma Ming
Projectnaam: Bixdo M60
Projectklant: Bixdo (SH) Healthcare Technology Co.,Ltd


Bixdo M60 IMG #2
Bixdo M60 IMG #3
Bixdo M60 IMG #4
Bixdo M60 IMG #5
Bixdo M60 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp