Rhinitis Aid: Draagbaar Lichttherapie Apparaat voor Verlichting van Rhinitis Symptomen

Een innovatieve oplossing ontworpen door New Design Biotechnology Co., Ltd

Rhinitis, een veelvoorkomende aandoening die wordt gekenmerkt door symptomen zoals verstopte neus, loopneus en niezen, kan aanzienlijk ongemak veroorzaken in het dagelijks leven. Om patiënten te helpen deze symptomen te verminderen, heeft New Design Biotechnology Co., Ltd het Rhinitis Aid ontwikkeld, een draagbaar lichttherapie apparaat dat comfort en steriliteit biedt.

Het Rhinitis Aid is ontworpen als een draagbaar en comfortabel alternatief voor bestaande rhinitis instrumenten. In tegenstelling tot de omvangrijke en onhandige producten die momenteel op de markt zijn, weegt het Rhinitis Aid slechts 14 gram en is het voorzien van een neusklemstructuur, waardoor het gemakkelijk en comfortabel te dragen is.

Een van de unieke kenmerken van het Rhinitis Aid is de aseptische therapie die het biedt. Het oplaadstation van het apparaat is uitgerust met een ultraviolette sterilisatiefunctie, waardoor het apparaat zichzelf kan reinigen en bacteriën kan elimineren. Dit zorgt voor een hygiënische behandeling en minimaliseert het risico op secundaire infecties.

Het Rhinitis Aid maakt gebruik van rood lichttherapie om de symptomen van allergische rhinitis te verminderen. Twee smalbandige lichtgevende diodes met een centrale golflengte van 630 nm genereren rood licht dat gericht is op de neusholte. Dit rood licht stimuleert de activiteit van antioxidanten en remt de afgifte van histamine, wat resulteert in een vermindering van gevoelige symptomen zoals niezen en een verstopte neus.

Het Rhinitis Aid is ontworpen met het oog op draagbaarheid en gebruiksgemak. Met afmetingen van slechts 82 mm x 58 mm x 38 mm kan het gemakkelijk worden meegenomen en op elk gewenst moment worden gebruikt. Het is gecertificeerd als een klasse II medisch apparaat en is klinisch getest en geldig bevonden. Het oplaadstation heeft een desinfectie-efficiëntie van maar liefst 99,99%.

Het Rhinitis Aid is een revolutionair product dat de manier waarop rhinitis wordt behandeld transformeert. Met zijn draagbaarheid, comfort en steriliteit biedt het patiënten een effectieve en handige oplossing voor het verlichten van rhinitis symptomen. Het is een product dat de kwaliteit van leven van mensen met rhinitis aanzienlijk kan verbeteren.

Het Rhinitis Aid is ontworpen door het team van New Design Biotechnology Co., Ltd, bestaande uit Shaowei Zhang, Sile Zou, Hongtai Lin, Weijie Shen, Weijian Xie, Jialiang Li, Shengyan Liang en Jinxing Li. Hun toewijding aan het creëren van innovatieve en functionele ontwerpen heeft geleid tot de ontwikkeling van dit baanbrekende product.

Het Rhinitis Aid heeft al erkenning gekregen in de vorm van de Iron A' Design Award in de categorie Beauty, Personal Care en Cosmetic Products Design. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die voldoen aan professionele en industriële eisen en bijdragen aan een betere wereld.

Het Rhinitis Aid is een veelbelovend product dat de behandeling van rhinitis zal veranderen. Met zijn draagbaarheid, comfort en steriliteit biedt het een effectieve oplossing voor het verlichten van symptomen en het verbeteren van de kwaliteit van leven van mensen met rhinitis.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: GuangZhou New-Design Biotechnology Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: GuangZhou New-Design Biotechnology Co.,Ltd
Projectteamleden: Shaowei Zhang Sile Zou Hongtai Lin Weijie Shen Weijian Xie Jialiang Li Shengyan Liang Jinxing Li
Projectnaam: Rhinitis Aid
Projectklant: GuangZhou New-Design Biotechnology Co.,Ltd


Rhinitis Aid IMG #2
Rhinitis Aid IMG #3
Rhinitis Aid IMG #4
Rhinitis Aid IMG #5
Rhinitis Aid IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp