Ludwig Katrin: Een Innovatieve Nek Fixeerder

Een doorbraak in nekfixatie en ondersteuning

De Ludwig Katrin nek fixeerder is een revolutionair product dat een nieuwe benadering biedt voor het fixeren en ondersteunen van de nek. In tegenstelling tot bestaande nekfixeerders, die vaak ongemakkelijk zijn door lange opblaasbare buizen, maakt de Ludwig Katrin gebruik van een ingebouwde luchtinflatie en een verborgen interne bedrading. Hierdoor kan de gebruiker de fixeerder eenvoudig draadloos en overal gebruiken.

De Ludwig Katrin nek fixeerder is ontworpen door New Design Biotechnology Co., Ltd. Het doel van dit innovatieve ontwerp is om een comfortabele en effectieve oplossing te bieden voor mensen met nekproblemen. Het product is geïnspireerd door de beperkingen van bestaande nekfixeerders en heeft unieke eigenschappen die het onderscheiden van andere producten op de markt.

Een van de belangrijkste kenmerken van de Ludwig Katrin nek fixeerder is het ingebouwde luchtinflatie systeem. Door op de gaszak in het midden van het product te drukken, kan de gebruiker de fixeerder eenvoudig opblazen. Om de lucht te laten ontsnappen, is er een uitlaatknop aan de linkerkant van het product. Dit maakt het gebruik van externe opblaasbare buizen overbodig en zorgt voor een draadloze en draagbare ervaring.

Daarnaast heeft de Ludwig Katrin nek fixeerder zes standen voor het aanpassen van de hoogte van het product. Elke hoogteverstelling wordt begeleid door een geluidssignaal, zodat de gebruiker precies weet op welke hoogte de fixeerder is ingesteld. Een ondersteuningsplaat aan de achterkant van de nek zorgt voor extra stabiliteit en maakt het mogelijk om de fixeerder naar de gewenste hoogte aan te passen.

De Ludwig Katrin nek fixeerder heeft als doel de cervicale wervelkolom op zijn plaats te houden en een slechte houding te corrigeren. Het ondersteunt de nekspieren, verlicht spierspasmen en lokale pijn, en beperkt overmatige beweging van de nek. Dit draagt bij aan het behoud van lokale stabiliteit en het verbeteren van de druk op de cervicale ruimte, wat helpt bij het herstelproces.

De Ludwig Katrin nek fixeerder heeft een afmeting van 260 mm x 220 mm x 180 mm en is voorzien van een ergonomische tridynamische tractie om de gezonde kromming van de nek te herstellen. Het fixeert de cervicale wervelkolom om voldoende rust te bieden aan beschadigde nekwervels. Daarnaast zorgt het voor een gelijkmatige drukverdeling om atrofie van de nek te voorkomen en de cervicale ruimte te vergroten.

Het ontwikkelingsproces van de Ludwig Katrin nek fixeerder duurde een jaar en vond plaats in Guangzhou. Het ontwerpteam, bestaande uit Shaowei Zhang, Sile Zou, Hongtai Lin, Weijie Shen, Weijian Xie, Jialiang Li, Shengyan Liang en Jinxing Li, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behandeling van patiënten met nekklachten en heeft verschillende uitdagingen overwonnen om een product te creëren dat comfortabel, effectief en gebruiksvriendelijk is.

De Ludwig Katrin nek fixeerder is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Medische Apparaten en Medische Uitrusting. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve ontwerp van de fixeerder, dat bijdraagt aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met zijn unieke eigenschappen en innovatieve ontwerp is de Ludwig Katrin nek fixeerder een baanbrekend product op het gebied van nekfixatie en ondersteuning. Het biedt een comfortabele en effectieve oplossing voor mensen met nekproblemen en draagt bij aan een betere gezondheid en welzijn.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: GuangZhou New-Design Biotechnology Co.,Ltd
Afbeeldingscredits: GuangZhou New-Design Biotechnology Co.,Ltd
Projectteamleden: Shaowei Zhang Sile Zou Hongtai Lin Weijie Shen Weijian Xie Jialiang Li Shengyan Liang Jinxing Li
Projectnaam: Ludwig Katrin
Projectklant: GuangZhou New-Design Biotechnology Co.,Ltd


Ludwig Katrin IMG #2
Ludwig Katrin IMG #3
Ludwig Katrin IMG #4
Ludwig Katrin IMG #5
Ludwig Katrin IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp