Innovatieve Micro Hyperbare Zuurstofkamer Wint Prestigieuze Prijs

Zhejiang Lianxiang Smart Home Co., Ltd Ontvangt Bronzen A' Design Award

De micro hyperbare zuurstofkamer, een revolutionaire thuisoplossing voor hyperbare zuurstoftherapie, is bekroond met de Bronzen A' Design Award in 2024.

Geïnspireerd door de vloeiende vormen en fijne texturen van kiezelstenen, heeft Zhejiang Lianxiang Smart Home Co., Ltd een micro hyperbare zuurstofkamer ontworpen die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ergonomisch en comfortabel in gebruik. De ovale structuur, gekanteld onder een hoek van 45 graden, wordt versterkt door sfeerverlichting die de contouren van het product volgt en zorgt voor een warme en gezellige ambiance.

Wat deze zuurstofkamer onderscheidt, is de miniaturisatie en intelligentie waarmee hyperbare zuurstoftherapie toegankelijk wordt gemaakt voor thuisgebruik. De kamer is niet beperkt tot medische behandelingen maar is ook geschikt voor sportrevalidatie en schoonheidsverzorging, wat zorgt voor een veilige en gepersonaliseerde behandelervaring.

De kamer is vervaardigd met een ABS-schaal en groot organisch glas, wat zorgt voor duurzaamheid en een ruimtelijk gevoel. De binnenkant is uitgerust met verstelbare zitplaatsen, zachte bekleding en multifunctionele displays. Voor een optimale intelligente ervaring is het product voorzien van zuurstofconcentratiecontrole, realtime monitoring en een slim regelmechanisme. Veiligheidsmaatregelen zoals automatische noodprocedures en intelligente drukregeling waarborgen de veiligheid van de gebruiker.

De zuurstofkamer kan intelligent de identiteit van de gebruiker vaststellen en synchroniseren met een slimme armband om realtime lichaamsgegevens te verkrijgen, waardoor automatische aanpassing van de behandelmodus mogelijk is. Gebruikers kunnen de behandelparameters aanpassen en bedienen met spraakopdrachten. Het centrale controlepaneel bewaakt de status van de kamer om de veiligheid van de behandeling te garanderen. De deur van de kamer heeft een ontwerp met dubbele opening, wat snelle toegang tot medische hulp in noodgevallen mogelijk maakt.

De ontwikkeling van dit project, dat in mei 2024 wordt gelanceerd, begon in februari 2023. Onderzoek toont aan dat micro hyperbare zuurstoftherapie de opgeloste zuurstofconcentratie in de bloedbaan kan verhogen, waardoor wondgenezing wordt bevorderd, oedeem wordt verminderd en de weerstand tegen infecties wordt versterkt. Met deze principes in gedachten heeft Zhejiang Lianxiang Smart Home Co., Ltd een micro hyperbare zuurstofkamer ontwikkeld die veiligheid, comfort, functionaliteit en intelligent design combineert en toepassingen uitbreidt met ziekenhuisgegevensinterconnectie om de resultaten van zuurstoftherapie en de gebruikerservaring te optimaliseren.

De uitdaging was om de verwachtingen van de behandeling te overtreffen. De kamer is uitgerust met een geavanceerd luchtzuiverings- en circulatiesysteem, wat zorgt dat de ingeademde lucht steriel en onschadelijk is. Het airconditioningsysteem kan nauwkeurig worden gereguleerd voor comfort en veiligheid tijdens de behandeling. Het apparaat kan ook gegevens delen met ziekenhuizen via interconnectie, wat telemedische consultaties en tijdige aanpassing van de behandeling vergemakkelijkt.

De micro hyperbare kamer maakt gebruik van intelligente gebruikersidentificatietechnologie, een medisch gegevensinterconnectiesysteem en een gebruiksvriendelijke bedieningsinterface, waardoor het een breed toepasbaar hulpmiddel is in zowel de thuisomgeving als zorginstellingen. Het belichaamt intelligentie, data en humanisatie, en transformeert het conventionele servicemodel en de toepassingspraktijk in de huidige gezondheidszorg, terwijl het goede zuurstoftherapiediensten biedt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhejiang Lianxiang Smart Home Co., LTD
Afbeeldingscredits: Zhejiang Lianxiang Smart Home Co., LTD
Projectteamleden: Zhanfeng Zhang Xiaoyuan Bu Yiping Shen Binbin Qiu
Projectnaam: Yang Wang
Projectklant: Zhejiang Lianxiang Smart Home Co., LTD


Yang Wang IMG #2
Yang Wang IMG #3
Yang Wang IMG #4
Yang Wang IMG #5
Yang Wang IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp