Dr.Bei F3: Draagbare Waterflosser voor een Frisse Mondhygiëne

Een innovatieve oplossing voor een diepe reiniging van de mondholte

Chinese mensen hebben gevoelige mondholtes en hun bewustzijn van mondverzorging is relatief zwak. Het gebruik van een waterflosser is de laatste stap in de mondreiniging, het kan de diastema en de gingivale spleet grondig reinigen. Een frisse adem kan je zelfverzekerder maken. Met het oog op verschillende gebruikersscenario's kan de F3-mondstuk 360 graden vrij draaien en worden er drie modi aangeboden, zodat consumenten die voor het eerst de waterflosser gebruiken een geschikte reinigingservaring voor zichzelf kunnen vinden.

De Dr.Bei F3 is een draagbare waterflosser die speciaal is ontworpen om aan de behoeften van mensen met gevoelige mondholtes te voldoen. Met zijn compacte formaat, vergelijkbaar met dat van een iPhone, is de F3 handig om overal mee naartoe te nemen en gemakkelijk op te bergen. Het unieke ontwerp van de F3 integreert het mondstukopbergvak met de waterinlaat, zodat het mondstuk altijd bij de hand is tijdens uw reizen, dankzij de stof- en vlekafstotende eigenschappen.

Het ontwerp van de Dr.Bei F3 is eenvoudig en functioneel. De stofdichte afdekking bij de waterinlaat is kort en delicaat, terwijl de golvende glazen behuizing met antislipfunctie gebruikers een geheel nieuwe visuele ervaring biedt. Het compacte formaat van de F3 maakt het gemakkelijk om in uw tas of zak te dragen, zodat u altijd en overal kunt genieten van een grondige reiniging van uw mondholte.

De Dr.Bei F3 maakt gebruik van geavanceerde technologie om een optimale reinigingservaring te bieden. Het mondstuk kan 360 graden vrij draaien, waardoor gebruikers hun mondholte vanuit verschillende hoeken kunnen reinigen. Bovendien biedt de F3 drie verschillende reinigingsmodi, zodat gebruikers de modus kunnen kiezen die het beste bij hun behoeften past.

Het ontwerpproces van de Dr.Bei F3 was niet zonder uitdagingen. Het team heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar bestaande waterflossers op de markt en de tekortkomingen en zwakke punten geïdentificeerd. Een van de grootste uitdagingen was het vinden van een balans tussen het formaat van het product en de capaciteit van de watertank. Dankzij het innovatieve ontwerp van het mondstukopbergvak kon het team een compact formaat behouden zonder concessies te doen aan de capaciteit van de watertank.

De Dr.Bei F3 is bekroond met de prestigieuze A' Design Award in de categorie Beauty, Personal Care and Cosmetic Products Design. Deze prijs erkent het uitstekende vakmanschap, de innovatie en de technische kenmerken van het ontwerp. De F3 is een voorbeeld van een ontwerp dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is, en dat een positieve impact heeft op het dagelijks leven van mensen.

Met de Dr.Bei F3 kunt u genieten van een diepe reiniging van uw mondholte, waar u ook bent. Het compacte formaat, het innovatieve ontwerp en de geavanceerde technologie maken van de F3 een must-have voor iedereen die geeft om een goede mondhygiëne.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: DR.BEI
Afbeeldingscredits: DR.BEI
Projectteamleden: Zhou Ying Zheng Jinpeng Qiao Hongtao Liu Ying Xi
Projectnaam: Dr.Bei F3
Projectklant: DR.BEI


Dr.Bei F3 IMG #2
Dr.Bei F3 IMG #3
Dr.Bei F3 IMG #4
Dr.Bei F3 IMG #5
Dr.Bei F3 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp