Dr.Bei S7: Een Innovatieve Sonic Elektrische Tandenborstel

Een Unieke Tandenborstel Geïnspireerd door de Octopus

Dr.Bei, een toonaangevend merk op het gebied van mondverzorging, heeft de revolutionaire Sonic Elektrische Tandenborstel S7 geïntroduceerd. Deze tandenborstel is geïnspireerd door de tentakels van een octopus en biedt unieke eigenschappen en functionaliteiten die een optimale mondhygiëne bevorderen.

De Sonic Elektrische Tandenborstel S7 is voorzien van een baanbrekende 4D elastische borstelkop, die elastisch buigt om tanden diep te reinigen terwijl het gevoelige tandvlees van gebruikers wordt beschermd. Door het toepassen van het traploze acceleratieprincipe van raceauto's op de elektrische tandenborstel, kunnen gebruikers de kracht van de tandenborstel traploos aanpassen aan hun specifieke mondhygiënebehoeften.

De eenvoudige en zuivere geometrie van de Sonic Elektrische Tandenborstel S7, in combinatie met het glazen paneel, integreert de interactieve interface naadloos, waardoor een perfecte eenheid van vorm en functie wordt gerealiseerd. Deze tandenborstel is niet alleen effectief in het reinigen van de mond, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Wat de Sonic Elektrische Tandenborstel S7 onderscheidt van andere tandenborstels op de markt, is het vermogen van de borstelkop om elastisch te veranderen. Dit is een gepatenteerde technologie die nog niet eerder in de industrie is gezien. Hierdoor kan de borstelkop zich aanpassen aan verschillende mondholteomstandigheden en zelfs de moeilijk bereikbare plekjes grondig reinigen zonder het tandvlees te beschadigen.

De motor van de Sonic Elektrische Tandenborstel S7 kan een adaptieve hoekverandering van 8 graden realiseren, waardoor het rigide en onveranderlijke karakter van traditionele motoren wordt hervormd. Ongeacht hoe hard de gebruiker poetst, zal dit geen schade aan het tandvlees veroorzaken.

De Sonic Elektrische Tandenborstel S7 is ontworpen met de gevoelige mondholte van Chinese gebruikers in gedachten. De borstelkop kan elastisch veranderen en diep reinigen. De tandenborstel is uitgerust met druksensoren. Als de gebruiker te hard poetst, wordt automatisch de frequentie verminderd. Daarnaast biedt het product traploze vermogensaanpassing. Of het nu gaat om gebruikers met verschillende mondcondities of om verschillende mondcondities van dezelfde gebruiker, het product kan worden aangepast voor een geschikte poetervaring.

De ontwikkeling van de Sonic Elektrische Tandenborstel S7 was gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de mondgezondheid van Chinese mensen. In China is het marktaandeel van elektrische tandenborstels minder dan 5%. Veel merken imiteren Philips, maar negeren dat de mondcondities van Chinese mensen verschillen van die van Europeanen. Chinese mensen hebben een gevoeligere mondholte en meer dan 80% van hen heeft last van parodontale aandoeningen. Daarom moeten elektrische tandenborstels de stimulatie van gevoelig tandvlees verminderen en tegelijkertijd streven naar een optimale mondhygiëne.

De ontwerpers van de Sonic Elektrische Tandenborstel S7 werden geconfronteerd met uitdagingen tijdens het ontwerpproces. Ze moesten een alomvattende productervaring creëren die aansluit op de gevoelige mondholte van Chinese gebruikers. De 4D elastische borstelkop en de ultrazachte borstelharen zorgen voor een zachte poetervaring. De aanpassing van de traploze transmissie stelde hoge eisen aan de stroomregeling in het circuitontwerp. Het was noodzakelijk om de stroom nauwkeurig te regelen tot op het niveau van milliampères om traploze vermogensuitvoer mogelijk te maken.

De Sonic Elektrische Tandenborstel S7 heeft erkenning gekregen voor zijn innovatieve ontwerp. In 2020 werd dit ontwerp bekroond met de Platinum A' Design Award in de categorie Beauty, Personal Care en Cosmetic Products Design. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen van wereldklasse die uitblinken in professionaliteit, genialiteit en bijdragen aan het welzijn van de samenleving. Het bekroont de esthetiek van een tijdperk en verlegt de grenzen van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, met uitzonderlijke excellentie en een positieve impact op de wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: DR.BEI
Afbeeldingscredits: DR.BEI
Projectteamleden: Zhou Ying Li Rui Liu Ying Xi
Projectnaam: Dr.Bei S7
Projectklant: DR.BEI


Dr.Bei S7 IMG #2
Dr.Bei S7 IMG #3
Dr.Bei S7 IMG #4
Dr.Bei S7 IMG #5
Dr.Bei S7 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp