Dr.Bei E3: De Slimme Elektrische Tandenborstel voor een Perfecte Mondhygiëne

Een Innovatieve Elektrische Tandenborstel Ontworpen door Dr.Bei

Goede mondgezondheid is van groot belang, maar veel mensen hebben moeite om hun tanden op de juiste manier te poetsen. Dr.Bei heeft dit probleem aangepakt en de revolutionaire E3 elektrische tandenborstel ontwikkeld. Deze tandenborstel maakt gebruik van baanbrekende technologie om gebruikers te helpen bij het correct poetsen van hun tanden en het behouden van een gezonde mondhygiëne.

De inspiratie voor het ontwerp van de Dr.Bei E3 kwam voort uit de observatie dat veel mensen moeite hebben om de juiste poetsmethode toe te passen. Het vinden van de juiste hoek tijdens het poetsen blijkt een uitdaging te zijn. Om dit probleem op te lossen, heeft het ontwerpteam van Dr.Bei een handvat ontwikkeld met een cilindrisch ontwerp en een hoek van 45 graden. Door het handvat vast te houden, kan de gebruiker beoordelen of de poetshoek correct is.

Wat de Dr.Bei E3 echt uniek maakt, is het gebruik van temperatuurgevoelige technologie. De tandenborstel maakt gebruik van een temperatuurbereik van 30°C tot 36°C, wat ideaal is voor mensen met gevoelige tanden. Het handvat van de E3 kan van kleur veranderen, waardoor de gebruiker kan zien of de temperatuur binnen het comfortabele bereik ligt.

Het ontwerp van de Dr.Bei E3 maakt gebruik van geavanceerde IMR-technologie. Hierdoor kan de kleur-geconditioneerde temperatuurgevoelige laag op het handvat worden aangebracht. Gebruikers kunnen de geschikte temperatuur van het water voor het poetsen van hun tanden meten door het handvat te gebruiken.

De Dr.Bei E3 is niet alleen slim, maar ook gebruiksvriendelijk. Voordat er wordt gepoetst, kan de gebruiker met behulp van het handvat de watertemperatuur meten om te bepalen of deze comfortabel is. Tijdens het poetsen zorgt de geleidelijke krachtengine voor een zachte en comfortabele ervaring. Het 45-graden diamantvormige handvat maakt het voor de gebruiker gemakkelijk om de juiste poetshoek te vinden volgens de Bass-methode, waardoor het hele poetsproces effectief wordt afgerond en tandplak grondig wordt verwijderd.

Het ontwerpteam van de Dr.Bei E3 bestaat uit Zhou Ying, Cai Junxing, Zheng Jinpeng en Ling Manjia. Samen hebben zij dit innovatieve ontwerp gerealiseerd in Beijing.

Het ontwerp van de Dr.Bei E3 is gebaseerd op uitgebreid onderzoek. Door observatie en interviews met gebruikers hebben de ontwerpers ontdekt dat het aanleren van de Bass-methode en het correct toepassen ervan enige oefening vereist. Met het 45-graden diamantvormige handvat van de E3 kunnen gebruikers de aanbevolen hoek van de Bass-methode natuurlijk gebruiken, zonder dat er een steile leercurve nodig is.

De Dr.Bei E3 is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Beauty, Personal Care and Cosmetic Products Design in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de Dr.Bei E3 integreert de beste praktijken uit de industrie en biedt een positieve ervaring, waardoor bijgedragen wordt aan een betere wereld.

Met de Dr.Bei E3 elektrische tandenborstel wordt een perfecte mondhygiëne binnen handbereik gebracht. Het slimme ontwerp, de temperatuurgevoelige technologie en de gebruiksvriendelijke functies maken van deze tandenborstel een must-have voor iedereen die geeft om een gezonde glimlach.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: DR.BEI
Afbeeldingscredits: DR.BEI
Projectteamleden: Zhou Ying, Cai Junxing, Zheng Jinpeng, Ling Manjia
Projectnaam: Dr.Bei e3
Projectklant: DR.BEI


Dr.Bei e3 IMG #2
Dr.Bei e3 IMG #3
Dr.Bei e3 IMG #4
Dr.Bei e3 IMG #5
Dr.Bei e3 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp