Moneta: Een Dynamische Brand Identity voor Geopositioning Technologie

Een Flexibel en Technisch Inclusief Ontwerp door Kyle Mani

Inleiding:

Moneta, een toonaangevend bedrijf op het gebied van geopositioneringstechnologie, heeft een nieuwe brand identity gekregen die perfect aansluit bij de technische aard van het merk. Het ontwerp, gecreëerd door Kyle Mani, is erin geslaagd om de geopositioneringseigenschappen van Moneta op een elegante manier te combineren met visuele elementen die de technologie vertegenwoordigen. Met deze nieuwe brand identity kan Moneta zijn zeer technische doelgroep effectief leiden naar 's werelds meest dynamische geopositioneringstechnologie.

Moneta is een bedrijf dat gespecialiseerd is in geopositioneringstechnologie. Het maakt gebruik van een gepatenteerd proces dat resulteert in zeer nauwkeurige geopositionering. Deze technologie heeft al veel organisaties geholpen, variërend van het volgen van assets in de zware industrie tot het traceren van contacten om interne epidemieën te bestrijden. Moneta maakt gebruik van drie datasets verzameld uit verschillende bronnen om de gebruiker nauwkeurig te geopositioneren: Bluetooth, Triangular Geolocation-technologie en Geohashing. Door deze gegevens te combineren met Geofencing kan Moneta altijd betrouwbare geopositioneringsgegevens leveren en onnauwkeurige gegevens en kwaadwillende actoren uitsluiten.

De nieuwe brand identity van Moneta is ontworpen als een flexibel identiteitssysteem dat dynamisch en technisch inclusief is. Het project omvatte ook merkstrategie, positionering, messaging en digitale vormgeving. Kyle Mani en zijn team hebben een volledige merkarchitectuur en ondersteunende assets ontwikkeld om de nieuwe identiteit van Moneta te realiseren.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van de nieuwe brand identity was het vinden van een balans tussen de geopositioneringseigenschappen van het merk en de visuele representatie van de technologie. Het ontwerpteam heeft ervoor gekozen om de letter "M" als basis te nemen voor het merk en de brandmarkering. Deze letter is gevormd door de verschillende technologieën die in de applicatie worden gebruikt. Vervolgens is er een animatie gecreëerd waarbij de "M" roteert, waardoor de boodschap op een dynamische manier wordt overgebracht.

De nieuwe brand identity van Moneta is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. Het leidt de technische doelgroep van Moneta naar de geopositioneringstechnologie die het bedrijf biedt. Met deze nieuwe identiteit kan Moneta zijn positie als leider in de geopositioneringstechnologie versterken en zijn doelgroep effectief aanspreken.

De ontwikkeling van de nieuwe brand identity van Moneta heeft ongeveer zes maanden geduurd en vond plaats in Houston, Texas, Verenigde Staten. Het ontwerpteam heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar geopositioneringstechnologieën en heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld om de uitdagingen op dit gebied te overwinnen.

De nieuwe brand identity van Moneta heeft al erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Graphics, Illustration and Visual Communication Design in 2021. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise, innovatie en artistiek vakmanschap. De nieuwe brand identity van Moneta is een voorbeeld van uitmuntendheid en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met de nieuwe brand identity kan Moneta zich onderscheiden in de markt voor geopositioneringstechnologie. Het ontwerp, gecreëerd door Kyle Mani en zijn team, weerspiegelt de technische aard van het merk en leidt de doelgroep op een effectieve manier naar de geavanceerde geopositioneringstechnologie van Moneta.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Kyle Mani
Afbeeldingscredits: Patent Pending
Projectteamleden: OWDT as an organization has been responsible for the development of this product.
Projectnaam: Moneta
Projectklant: Kyle Mani


Moneta IMG #2
Moneta IMG #3
Moneta IMG #4
Moneta IMG #5
Moneta IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp