Cuishan Intelligent Kitchen: Een Nieuw Food Culture Landmark in Wuxi

Een Unieke Mix van Erfgoed en Innovatie

Als een nieuw food culture landmark in Wuxi, is Cuishan Intelligent Kitchen een project dat de Wuxi-cultuur wil behouden en het concept van Internet Plus in het ontwerp wil integreren. Het doel is om een harmonieuze co-existentie van erfgoed en innovatie te bereiken. Met sterke identificatie en cultureel besef als belangrijkste elementen, belooft dit project een nieuwe voedselcultuurervaring te bieden.

Dit project doorbreekt de grenzen tussen pure voedselsnacks, een puur cultureel historisch museum en een puur technologische tentoonstelling. Het verenigt voedsel, cultuur en internet en creëert een nieuwe ervaringsmodus die zowel online als offline plaatsvindt. Cuishan Intelligent Kitchen is een unieke mix van erfgoed en innovatie.

Met een totale oppervlakte van 1770 vierkante meter is dit project een indrukwekkende ruimte die de rijke cultuur van Wuxi weerspiegelt. Het is een plek waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten, de lokale cultuur kunnen ervaren en de nieuwste technologieën kunnen ontdekken.

De inspiratie voor het ontwerp komt voort uit de rijke cultuur van Wuxi. Het ontwerpteam heeft symbolische elementen zoals de ginkgo, zwaluw en wolken gebruikt om de essentie van de stad vast te leggen. De ginkgo vertegenwoordigt de lange geschiedenis van de Chinese cultuur, terwijl de zwaluw uniek is voor het gebied rond de Yangtze-rivier en symbool staat voor goede tijden. De wolken symboliseren de natuur en weerspiegelen de levensfilosofie.

Om de visuele identiteit van Cuishan Intelligent Kitchen te versterken, heeft het ontwerpteam het logo herhaaldelijk gerangschikt en gecombineerd tot een patroon met een sterke herkenning. Daarnaast zijn er ook details van de ginkgobladeren en andere elementen verwerkt om het patroon een verfijnde visuele ervaring te geven.

Als een plek die de lokale cultuur en speciale snacks van Wuxi volledig wil weerspiegelen, is Cuishan Intelligent Kitchen een echt visitekaartje voor de stad. Het project heeft tot doel de culturele kern en geest van Wuxi te verspreiden en te bevorderen door middel van internet en zo bij te dragen aan de ontwikkeling van de stad.

Het Cuishan Intelligent Kitchen-project begon in april 2019 en werd voltooid in oktober 2019, allemaal in Wuxi. Het ontwerpteam heeft verschillende uitdagingen overwonnen, waaronder het doorbreken van de grenzen tussen verschillende concepten en het opnieuw verbinden ervan. Het resultaat is een unieke en innovatieve ruimte die de essentie van Wuxi weerspiegelt.

Cuishan Intelligent Kitchen heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Graphics, Illustration and Visual Communication Design. Deze prestigieuze prijs erkent het ontwerp als een creatief en opmerkelijk project dat uitblinkt in expertise en innovatie. Het ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden, en creëert een gevoel van verwondering en bewondering.

Met Cuishan Intelligent Kitchen heeft Wuxi een nieuw food culture landmark dat de rijke cultuur van de stad belichaamt en tegelijkertijd innovatie omarmt. Het is een plek waar bezoekers kunnen genieten van heerlijk eten, de lokale cultuur kunnen ervaren en de nieuwste technologieën kunnen ontdekken. Cuishan Intelligent Kitchen is een unieke mix van erfgoed en innovatie die de stad trots maakt.

Beeldcredits: Afbeelding 1: Fotograaf Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Afbeelding 2: Fotograaf Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Afbeelding 3: Fotograaf Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Afbeelding 4: Fotograaf Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Afbeelding 5: Fotograaf Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019.

Auteursrecht behoort toe aan Zhang Pushui, 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yu Pan
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Image #2: Photographer Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Image #3: Photographer Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Image #4: Photographer Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019. Image #5: Photographer Zhang Pushui, Cuishan Intelligent Kitchen, 2019.
Projectteamleden: Yu Pan Hong Zhang
Projectnaam: Cuishan Intelligent Kitchen
Projectklant: Yu Pan


Cuishan Intelligent Kitchen IMG #2
Cuishan Intelligent Kitchen IMG #3
Cuishan Intelligent Kitchen IMG #4
Cuishan Intelligent Kitchen IMG #5
Cuishan Intelligent Kitchen IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp