Multi Functioneel Draagbaar Apparaat: Een Innovatieve Oplossing voor Reizigers

Een Ontwerp van Fangui Zeng en Tien-Li Chen

Reizen kan soms leiden tot rommelige bagage of zelfs verlies van bagage. Om deze problemen te voorkomen en het gewicht van de bagage te verminderen, hebben ontwerpers Fangui Zeng en Tien-Li Chen een uniek multi functioneel draagbaar apparaat ontwikkeld. Dit innovatieve ontwerp biedt niet alleen een oplossing voor verlies van bagage, maar ook een draagbare levenservaring voor buitenmensen.

Het apparaat is verdeeld in twee delen: het hoofdlichaam en de accessoires. Het hoofdlichaam bevat functies zoals opladen, tandenpoetsen en scheren. De accessoires omvatten een tandenborstel en een scheerkop. Met dit apparaat hebben reizigers alles wat ze nodig hebben in één compacte en draagbare vorm.

Het draagbare apparaat is samengesteld uit een droge batterij, een magnetische ophangkern, een micro DC-motor, een batterijbox, een tandenborstelkop, een metalen beschermplaat, een polymeerverbinding en een hoes. Dankzij deze technologieën is het apparaat niet alleen functioneel, maar ook duurzaam en betrouwbaar.

Het gebruik van het apparaat is eenvoudig. Voor het gebruik van de elektrische tandenborstel plaatst men de borstelkop op de juiste positie en schakelt men het apparaat in. Voor het gebruik van de elektrische scheerfunctie vervangt men de borstelkop door de scheerkop en schakelt men het apparaat in. Voor het gebruik van de powerbankfunctie sluit men eenvoudigweg de kabel aan op de USB-interface.

Het ontwerpproces van dit draagbare apparaat vond plaats van juni 2018 tot april 2020 aan de National Taipei University of Technology in Taipei. Het team van ontwerpers, onder leiding van Fangui Zeng en Tien-Li Chen, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van reizigers en heeft verschillende ontwerpschema's overwogen voordat ze tot de definitieve oplossing kwamen.

Het draagbare apparaat is niet alleen functioneel en praktisch, maar ook stijlvol en modieus. Het voldoet aan de eisen van de markt en biedt een oplossing voor de behoeften van moderne reizigers. Het is dan ook geen verrassing dat dit ontwerp bekroond is met de Iron A' Design Award in de categorie Beauty, Personal Care and Cosmetic Products Design.

Met het multi functionele draagbare apparaat van Fangui Zeng en Tien-Li Chen kunnen reizigers genieten van een georganiseerde en zorgeloze reiservaring. Dit innovatieve ontwerp biedt niet alleen gemak, maar ook een stijlvolle en modieuze oplossing voor moderne reizigers.

Afbeeldingen: Zeng Fangui


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Fangui Zeng
Afbeeldingscredits: Main Image:Zeng Fangui Optional Image #1:Zeng Fangui Optional Image #2:Zeng Fangui Optional Image #3:Zeng Fangui
Projectteamleden: Tien-Li, Chen
Projectnaam: Along with
Projectklant: Fangui Zeng


Along with IMG #2
Along with IMG #3
Along with IMG #4
Along with IMG #5
Along with IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp