M Cube: Een Innovatief Ergonomisch AB-kussen voor een Gezonde Nachtrust

Een Uniek Ontwerp van Luolai Lifestyle Technology Co., Ltd

Om de voordelen van geneeskunde, materiaalkeuze en biomechanica te verkrijgen, is het ergonomische nekbeschermings AB-kussen van M Cube ontworpen voor de midden- en hogere klasse. Dit kussen maakt gebruik van innovatieve nieuwe materialen en een split-structuur met een ondersteunende laag en een comfortabele laag om effectieve ondersteuning te bieden aan het hoofd, de nek en de schouders. Het zorgt voor een aangename aanraking in verschillende slaapposities en biedt gebruikers een goede nachtrust.

Het M Cube-kussen onderscheidt zich op verschillende manieren van traditionele kussens. Ten eerste impliceert het traditionele ontwerp van functionele kussens vaak dat de perfecte ergonomische structuur wordt aangetast door het gebruik van een enkel materiaal. De split-structuur en nieuwe materialen van het M Cube-kussen lossen dit probleem op en benutten de structuur en materiaalkeuze ten volle. Ten tweede zijn de mate van ondersteuning en het vermogen om druk te verlichten de eerste overwegingen van consumenten wat betreft ervaring. Het M Cube-kussen voldoet aan deze eisen en biedt een uitstekende ondersteuning en drukverlichting.

Het ondersteuningsgedeelte van het kussen is gemaakt van 3D-geprint Matrix-materiaal, wat de structuur en dynamische stabiliteit bij het ondersteunen van het hoofd en de nek verbetert. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van een multifiber-composietstructuur en schuim met een hoge hardheid en veerkracht om de ondersteuning van het 3D-geprinte materiaal te herstellen. Het comfortabele gedeelte van het kussen is gemaakt van biobased superzacht schuim en past zich aan de drukverdeling van verschillende slaapposities aan, waardoor de spieren kunnen ontspannen.

Het M Cube-kussen biedt niet alleen ondersteuning en comfort, maar kan ook worden aangepast aan de individuele behoeften van gebruikers. De hoogte, curve en ondersteuning van het kussen kunnen worden afgestemd op de lichaamsgegevens en behoeften van de gebruiker, wat zorgt voor een verbeterd comfort. Daarnaast maakt de split-structuur en innovatieve materialen specialisatie en gepersonaliseerde aanpassing mogelijk.

Het M Cube-kussen is ontwikkeld in Shanghai in augustus 2022 en zal in april 2023 in China worden gelanceerd. Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar de behoeften van consumenten op het gebied van nekbescherming en slaapverbetering. Uit dit onderzoek bleek dat gebruikers met name aandacht besteden aan de bescherming van de nekwervelkolom en bereid zijn om te investeren in producten die aan deze behoefte voldoen.

Het ontwerpproces van het M Cube-kussen bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het team moest een split-structuur ontwikkelen die gebaseerd was op antropometrische parameters en rekening hield met de interactie tussen het kussen en het lichaam in verschillende slaapposities. Door middel van gepersonaliseerde programmering slaagde het team erin om een ondersteuningslaag en een comfortlaag te ontwerpen die voldeden aan de eisen van gebruikers.

Het M Cube-kussen is een innovatief en uniek ontwerp dat gebruik maakt van geavanceerde materialen en een split-structuur om optimale ondersteuning en comfort te bieden. Met zijn aanpasbare eigenschappen en focus op nekbescherming en slaapverbetering, is dit kussen een uitstekende keuze voor mensen die streven naar een gezonde nachtrust.

Het M Cube-kussen heeft ook erkenning gekregen voor zijn uitstekende ontwerp. Het heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Bedding Design in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het M Cube-kussen wordt geprezen vanwege de integratie van industriële best practices en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Luolai Lifestyle Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Luolai Lifestyle Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Haihong Qian Chengbo Shi
Projectnaam: M Cube
Projectklant: Luolai Lifestyle Technology Co., Ltd


M Cube IMG #2
M Cube IMG #3
M Cube IMG #4
M Cube IMG #5
M Cube IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp