Valley Daja Center Sales

Een Nieuwe Interpretatie van Ruimtelijke Sensualiteit

De uitbreiding van technologieën stimuleert de stadsvernieuwing. Het Valley Daja Center Sales project is ontworpen op een manier die de traditionele esthetische normen ondermijnt, gebruik maakt van trendy kunsttaal en een alternatieve interpretatie van ruimtelijke sensualiteit presenteert. De stad wordt verlicht door een straal die de jeugdige vitaliteit weerspiegelt.

In Wuhan, een stad die bekend staat om haar open en vrije sfeer, probeert de ontwerper een nieuw patroon te herstellen waarin zaken, cultuur en kunst samenkomen. Geïnspireerd door lichtstralen, voegt het ontwerp moeiteloos verschillende materialen zoals radium toe en maakt het eenvoudige geometrische vormen coherent met fijne lijnen. In een kunstgalerij zo verblindend als een prisma, zal elke bezoeker onder de indruk zijn van de jonge en dynamische levensstijl.

Het project is gemaakt van speciaal afgewerkt legeringsplaatwerk, donker hout, donker terrazzo, geborsteld metaal, textuurmetaal, grijs microcement en licht microcement. Het omvat een oppervlakte van 1622,7m2 en bestaat uit een receptiebalie, een voorhal, een audiovisuele ervaring, een landschapstrap, een feestbar, een zandbakgebied, een onderhandelingsruimte, een waterbar, een VR-gamegebied en een kinderactiviteitenruimte.

In tegenstelling tot gewone verkoopruimtes, waarbij de eerste verdieping de belangrijkste functie tentoonstelt, toont de eerste verdieping van het "Wuhan Optics Valley Dajia Center" de belangrijkste leefruimte. Enkele jeugdige locaties zoals een feest- en cocktaillounge bieden techneuten de mogelijkheid om toekomstig leven tentoon te stellen. Wat je ziet, weerspiegelt echt esthetiek, interesses, trendy ideeën en levensstijl. Als een voortzetting van de elementen op de eerste verdieping, wordt de tweede verdieping aangevuld met gewenste functies, waaronder een zandbakgebied, een onderhandelingsruimte, een waterbar, een tentoonstellingsruimte en een kantoorruimte. De dingen ontwikkelen zich vanuit beide uiteinden en gaan naar het uiterste. De aanwezigheid van paradox leidt tot onverzoenlijkheid, een prisma-achtige visuele esthetiek die een jonge en energieke levensstijl weerspiegelt.

Het project begon in 2021 met de ontwerpfase, werd begin 2022 gebouwd en werd in november 2022 in gebruik genomen.

Visuele effecten zijn het eerste zintuig van de bezoeker bij het betreden van een ruimte. Materialen en kleuren bieden oneindige mogelijkheden. Hoe natuurlijke omgevingen, lokale cultuur en kunst te integreren is een criterium waar we rekening mee houden. Gezien de unieke tijdgeest van de projectlocatie maken we gebruik van nieuwe technologieën, materialen, behoeften en ontwerptrends om een positieve invloed op het ontwerp uit te oefenen en op hun beurt de ontwikkeling van dit ontwerp te stimuleren.

Gelegen in het Optics Valley in Wuhan, China, streeft dit project ernaar een "Prism Art Life Gallery" te creëren met eigentijdse, artistieke en moderne kenmerken. Het integreren van het ontwerp met de tijdsgeest, lokale ontwikkeling en merk vormt een uitdaging. De ontwerper deconstrueert gedurfd de compositie-elementen van de gevel van het gebouw, maakt gebruik van onregelmatige matrixveranderingen zoals "zigzag" en "X" om gedurfde, overdreven en toekomstgerichte gestroomlijnde vormen over alle gebieden te verdelen, en creëert een 3D, pluralistische en immense artistieke sfeer die de trendy geest van de stad weerspiegelt.

Het Valley Daja Center Sales project heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen van topkwaliteit, creativiteit en professionele opmerkelijkheid die uitblinken in expertise en innovatie. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en brengen positieve gevoelens, verbazing en verwondering teweeg.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lily Sun
Afbeeldingscredits: Lily Sun
Projectteamleden: Hard outfit: Zhang Yongyi, Dong Taolue, Wang Chenglong; Soft dress: Xia Jinbo Lai Zeyu
Projectnaam: Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales
Projectklant: Lily Sun


Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #2
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #3
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #4
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #5
Wuhan Optics Valley DaJa Center Sales IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp