Yhousedesign: Een Fris en Inspirerend Kantoorontwerp

Een kijkje in het kantoor van het interieurontwerpbureau Yhousedesign

Als een bron van inspiratie en creativiteit, heeft Yhousedesign een kantoorruimte gecreëerd die de essentie van het bedrijf weerspiegelt en een positieve indruk achterlaat bij bezoekers. Met een combinatie van lichte kleuren, verschillende materialen en groene elementen, biedt dit kantoor een frisse en ontspannen sfeer.

Het kantoor van Yhousedesign is gevestigd op de tweede verdieping van een oud appartement in Taiwan. Met een oppervlakte van 49,5 vierkante meter is het ontwerp gericht op het maximaliseren van de ruimte en het creëren van een open en uitnodigende omgeving. Het kantoor bestaat uit twee aparte gebieden voor besprekingen, elk met een unieke stijl en functie.

Een van de gebieden is voorzien van een houten eettafel, ideaal voor informele discussies en presentaties. Het andere gebied heeft een bar-achtige terrazzo tafel, perfect voor het bespreken en presenteren van projecten. Beide gebieden zijn anders dan traditionele vergaderruimtes en bieden een comfortabele en inspirerende omgeving voor het team van Yhousedesign.

Om natuurlijk licht naar binnen te laten stromen, heeft het ontwerpteam strategisch gebruik gemaakt van grote ramen. Bij binnenkomst worden bezoekers begroet met een overvloed aan natuurlijk licht, wat bijdraagt aan de frisse en ontspannen sfeer van het kantoor. Daarnaast is er gebruik gemaakt van glazen wanden om een heldere en open kantoorruimte te creëren, terwijl de privacy behouden blijft.

De kern van het ontwerp is de integratie van het merklogo van Yhousedesign. Het logo vertegenwoordigt de ruimtelijke expressie, de positie van de balken en het spel van licht en schaduw. Deze elementen zijn op een subtiele manier verwerkt in het kantoor, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van hoe hun toekomstige woning eruit zou kunnen zien.

Om de ruimte optisch te vergroten, heeft het ontwerpteam gekozen voor lichte materialen en een neutraal kleurenpalet. Door gebruik te maken van verschillende soorten glas in de scheidingswanden, wordt er een speels effect gecreëerd van licht en schaduw. Dit zorgt voor een interessante dynamiek tussen de verschillende ruimtes, terwijl de privacy behouden blijft.

Het kantoor van Yhousedesign is niet alleen een werkplek, maar ook een bron van inspiratie. Het ontwerpteam heeft groene elementen toegevoegd aan het interieur, waardoor een oase van rust en natuurlijke schoonheid is ontstaan. Deze groene accenten dragen bij aan een ontspannen en productieve werkomgeving.

Het project werd bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prestigieuze prijs erkent het innovatieve en creatieve ontwerp van Yhousedesign en de bijdrage ervan aan de verbetering van de kwaliteit van leven.

Het kantoor van Yhousedesign is een inspirerende ruimte die de essentie van het bedrijf weerspiegelt. Met een combinatie van lichte kleuren, verschillende materialen en groene elementen, biedt dit kantoor een frisse en ontspannen werkomgeving. Het ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor bezoekers een voorproefje krijgen van de creatieve visie van Yhousedesign. Het is een ware bron van inspiratie voor zowel het team als de bezoekers.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: FAN-YU SHEN, ZOEY WU
Afbeeldingscredits: yhousedesign
Projectteamleden: Fan-Yu Shen, Zoey Wu
Projectnaam: Yhousedesign
Projectklant: FAN-YU SHEN, ZOEY WU


Yhousedesign IMG #2
Yhousedesign IMG #3
Yhousedesign IMG #4
Yhousedesign IMG #5
Yhousedesign IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp