Hidden Breeze: Een Harmonieuze Villa die Minimalisme en Natuurlijke Schoonheid Combineert

Een Ontwerp van Seven Construct Space Design

Inleiding

De Hidden Breeze villa, ontworpen door Seven Construct Space Design, belichaamt de essentie van minimalisme en keert terug naar de natuur. Met een harmonieus en eigentijds ontwerp creëert deze villa een harmonieuze leefomgeving die zowel menselijk als artistiek is. Met aandacht voor detail en authenticiteit brengt dit ontwerp een boodschap van welzijn en schoonheid over aan de bewoners.

De Hidden Breeze villa is geïnspireerd op de eenvoudige schoonheid van een orchidee. Net zoals een orchidee een subtiele geur verspreidt die alleen in de wind te ruiken is, groeit deze villa bescheiden en introvert. Het ontwerp straalt een ingetogen en rustige sfeer uit, vergelijkbaar met een bescheiden heer die een nederige houding aanneemt ten opzichte van het leven.

Unieke Eigenschappen

De Hidden Breeze villa onderscheidt zich door zijn harmonieuze samensmelting van traditionele en hedendaagse elementen. Van de architectuur tot de inrichting volgt alles de essentie van minimalisme en authenticiteit. Het ontwerp is gebaseerd op het idee van trouw zijn aan jezelf en het overbrengen van goede bedoelingen en schoonheid aan de bewoners.

Materialen zoals terrazzo, gekleurd houtfineer, leisteen en kunstverf worden gebruikt om de essentie van het ontwerp uit te drukken. Het gebruik van eenvoudige lijnen en zorgvuldig geconstrueerde details creëert een prachtig samenspel van vormen en ruimte. De villa straalt een onzichtbare, onschatbare schat uit, waarbij de materialen op de meest eenvoudige manier worden gebruikt om de essentie van de ruimte te herstellen.

Specificaties

De Hidden Breeze villa heeft een oppervlakte van 530 vierkante meter en is gelegen in Wenzhou. Het project begon in oktober 2018 en werd voltooid in december 2019, met fotografie in februari 2020.

Interactie en Functionaliteit

Bij het betreden van de villa valt meteen de aandacht voor geomantie op. De ontwerper heeft de binnenste diameter van de entree behouden en aan beide zijden verborgen opbergkasten toegevoegd. Kunstwerken in zwart-wit en sculpturen creëren een harmonieuze sfeer. De combinatie van functionele en esthetische bronzen sculpturen zorgt voor een perfecte balans tussen functionaliteit en schoonheid.

Ondanks de nadruk op minimalisme en eenvoud, is er in de Hidden Breeze villa ook ruimte voor transparantie en openheid. Het gebruik van een achthoekig raam zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht en creëert een gevoel van verbondenheid met de omgeving. Het ontwerp nodigt uit tot menselijk contact en laat de ziel tot bloei komen.

Onderzoek en Uitdagingen

Het ontwerp van de Hidden Breeze villa is gebaseerd op het idee dat licht eenvoudig, puur en aangenaam is. Het creëert verschillende stemmingen en wordt de melodie van het gebouw. Het ontwerp is ontstaan uit de waarneming van de natuurlijke veranderingen in licht gedurende de dag en de seizoenen. Het doel was om deze natuurlijke schoonheid vast te leggen en een warme en memorabele sfeer te creëren in het huis.

Een van de uitdagingen bij het ontwerpen van de Hidden Breeze villa was het maximaliseren van de transparantie en openheid van de ruimte. Door het gebruik van het achthoekige raam werd dit doel bereikt. Het ontwerp zorgt ervoor dat licht in elke hoek van het gebouw aanwezig is, waardoor de menselijkheid wordt gewekt en de ziel tot bloei komt. Het resultaat is een ruimte waarin tijd en liefde worden gedeeld.

Conclusie

Met de Hidden Breeze villa heeft Seven Construct Space Design een harmonieuze en eigentijdse leefomgeving gecreëerd die minimalisme en natuurlijke schoonheid combineert. Het ontwerp straalt een ingetogen en rustige sfeer uit, vergelijkbaar met een bescheiden heer die een nederige houding aanneemt ten opzichte van het leven. De villa nodigt uit tot menselijk contact en laat de ziel tot bloei komen. Het resultaat is een plek waar het leven eenvoudiger en betekenisvoller wordt.

Afbeeldingscredits:

Afbeelding 1: Fotograaf Di Li, 2020

Afbeelding 2: Fotograaf Di Li, 2020

Afbeelding 3: Fotograaf Di Li, 2020

Afbeelding 4: Fotograaf Di Li, 2020

Afbeelding 5: Fotograaf Di Li, 2020

Intellectueel Eigendom

Copyrights behoren toe aan CHINA SEVEN CONSTRUCT SPACE DESIGN CO.,LTD.

Prijzen en Erkenning

De Hidden Breeze villa heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise, innovatie en artistiek vakmanschap. Het ontwerp van de Hidden Breeze villa toont een opmerkelijk niveau van excellentie en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xiaoying Huang
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Di Li, 2020 Image #2: Photographer Di Li, 2020 Image #3: Photographer Di Li, 2020 Image #4: Photographer Di Li, 2020 Image #5: Photographer Di Li, 2020
Projectteamleden: Designer: XIAOYING HUANG Architect: QIZHENG HUANG
Projectnaam: Hidden Breeze
Projectklant: Xiaoying Huang


Hidden Breeze IMG #2
Hidden Breeze IMG #3
Hidden Breeze IMG #4
Hidden Breeze IMG #5
Hidden Breeze IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp