Shenyang Yango Feilizuoan: Een Verfijnd Verkoopcentrum dat Natuur en Moderniteit Combineert

Een Unieke Benadering van Architectuur en Design door Renata Yin

Inleiding:

Het verkoopcentrum van Shenyang Yango Feilizuoan, ontworpen door Renata Yin, is een meesterwerk dat de perfecte balans vindt tussen natuurlijke elementen en moderne esthetiek. Met behulp van planten, ecologie en moderne menselijke invloeden, is dit project een fusie van natuurlijke materialen en architectonisch ontwerp. Het resultaat is een ruimte die levendigheid en verfijning uitstraalt.

Renata Yin, een gerenommeerde ontwerper, heeft in dit project de nadruk gelegd op de groei en het leven dat planten symboliseren. Door water, licht en schaduwelementen in de ruimte te integreren, heeft ze een gevoel van verbondenheid met de natuur gecreëerd. Het verkoopcentrum is een levendige en dynamische ruimte geworden, waar bezoekers zich kunnen onderdompelen in de schoonheid van de natuur.

De kracht van het ontwerp van Shenyang Yango Feilizuoan ligt in het gebruik van moderne architectuur om een nieuwe mijlpaal te creëren in stedelijke woongebouwen. Het concept van "Feili Department" is geworteld in de architectonische textuur aan de linkeroever van Yangguang City. Het project belichaamt een hoogwaardige levensstijl en opent een nieuw tijdperk van menselijke nederzettingen in Shenfu.

De realisatie van dit ontwerp is mogelijk gemaakt door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals marmer, planten, metaal en glas. Deze materialen dragen bij aan de verfijnde uitstraling van het verkoopcentrum en creëren een harmonieus samenspel tussen natuur en moderniteit.

De interactie met het ontwerp is een ervaring op zich. Renata Yin heeft ervoor gezorgd dat de ruimte een gevoel van rust en sereniteit uitstraalt. De waterbar is voorzien van kunstwerken die een vleugje elegantie toevoegen aan de sfeer. Het kleurenschema van de ruimte, met grijstinten als basis en accenten van groen en oranje, creëert een zachte en kalme sfeer. Bezoekers zullen zich ontspannen en gelukkig voelen in deze elegante en artistieke omgeving.

Het project begon in juli 2019 in Shanghai en werd in december 2019 voltooid in Shenyang. Gedurende deze tijd heeft het ontwerpteam onder leiding van Renata Yin uitgebreid onderzoek gedaan naar de natuur en de menselijke interactie met de omgeving. Dit onderzoek heeft geleid tot de unieke benadering van het ontwerp van het verkoopcentrum.

Het ontwerp van Shenyang Yango Feilizuoan kende enkele uitdagingen, maar het ontwerpteam slaagde erin om deze te overwinnen. Door de combinatie van artistieke en moderne elementen, is de ruimte een weerspiegeling geworden van de menselijke ordening in de natuur. Het zandtafelontwerp van de ruimte geeft het een speelse en artistieke kwaliteit.

Shenyang Yango Feilizuoan is een opmerkelijk ontwerp dat de perfecte balans vindt tussen natuur en moderniteit. Het verkoopcentrum is een nieuwe mijlpaal in stedelijke woongebouwen en biedt een unieke levensstijl voor de inwoners van Shenfu. Renata Yin en haar team hebben een ruimte gecreëerd die de schoonheid van de natuur omarmt en tegelijkertijd een verfijnde en moderne esthetiek uitstraalt.

Afbeeldingscredits: A thousand degrees

Intellectueel eigendomsbericht: If Design

Prijzen en erkenningen: Dit ontwerp heeft de Zilveren A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2021. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise en innovatie. Het ontwerp van Shenyang Yango Feilizuoan wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheid, en roept positieve gevoelens van bewondering en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ac Design
Afbeeldingscredits: A thousand degrees
Projectteamleden: Emma Zhang, Luis Lv
Projectnaam: Shenyang Yango Feilizuoan
Projectklant: Ac Design


Shenyang Yango Feilizuoan IMG #2
Shenyang Yango Feilizuoan IMG #3
Shenyang Yango Feilizuoan IMG #4
Shenyang Yango Feilizuoan IMG #5
Shenyang Yango Feilizuoan IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp