Shanghui Haoting: Een Verfijnd Verkoopcentrum met een Binnentuin

Een Elegante en Moderne Ruimte Ontworpen door Andy Leung

Plants vertegenwoordigen leven en hoop. De ontwerper wilde bomen gebruiken om het leven van de hele ruimte te symboliseren en een binnentuin te creëren. Tegelijkertijd benadrukte de ontwerper ook de integratie van groene planten en de natuurlijke omgeving. Het binnenbrengen van grote planten en licht in de ruimte is een betere levenskeuze.

Het Shanghui Haoting-verkoopcentrum, ontworpen door Andy Leung, is een ware blikvanger in het centrum van Shanghai. Met zijn metropolitane stijl straalt het verkoopcentrum elegantie en verfijning uit. Het kleurenschema in ivoortinten loopt als een rode draad door de ruimte en versterkt het ritme van de ruimte.

Het interieur is gedecoreerd met een moderne, modieuze stijl die de artistieke ziel van de ruimte weerspiegelt. De algehele eenvoudige en elegante uitstraling combineert verschillende niveaus van ivoortinten in harmonie en combineert verschillende stijlen en kleuren om een moderne, elegante ruimte te creëren in het hart van het verkoopgebouw. Dit innovatieve ontwerp draagt bij aan de commerciële waarde van het project.

De belangrijkste materialen die zijn gebruikt voor dit project zijn grijs moiré-marmer, walnoot, gegolfd acryl en kristal. Deze materialen dragen bij aan de verfijnde en elegante uitstraling van de ruimte.

De prachtige textuur van de pilaren en de elegante marmeren ruimte geven de ruimte een stijlvolle en elegante uitstraling. De herhaalde rechthoekige wand verbergt subtiel het licht aan beide uiteinden, waardoor het licht flitst en een prachtig ritme aan de ruimte geeft. Klanten kunnen rondom een boom zitten en zo de onderlinge communicatie bevorderen. Sociale activiteiten creëren commerciële waarde in de ruimte.

Het project werd in november 2019 voltooid in Shanghai. Het ontwerpteam, onder leiding van Andy Leung, heeft met veel zorg en aandacht aan dit project gewerkt. Het resultaat is een verkoopcentrum dat elegantie, verfijning en een vleugje natuurlijke schoonheid uitstraalt.

Het Shanghui Haoting-verkoopcentrum is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2020. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het verkoopcentrum wordt geprezen om zijn technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden, en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met het Shanghui Haoting-verkoopcentrum heeft Andy Leung een ruimte gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een esthetisch genot biedt. Het samenspel van natuurlijke elementen, zoals bomen en licht, met moderne architectuur en design creëert een unieke en verfijnde sfeer. Het verkoopcentrum is een ware blikvanger en een inspiratiebron voor liefhebbers van kunst, architectuur, ontwerp en innovatie.

Fotograaf: Shengyang Li


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Andy Leung
Afbeeldingscredits: Photographer: Shengyang Li
Projectteamleden: Creative Director:Andy Leung Hardcover Designer:Atom Niu FF&E Designer: Panda Ma FF&E Designer: Cui Wen
Projectnaam: Shanghui Haoting
Projectklant: Andy Leung


Shanghui Haoting IMG #2
Shanghui Haoting IMG #3
Shanghui Haoting IMG #4
Shanghui Haoting IMG #5
Shanghui Haoting IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp