Guangzhou Harbour City Xuanwan: Een Unieke Showflat met Trendy Design

Een blik op het ontwerp van Xin Zeng

Inleiding:

De Guangzhou Harbour City Xuanwan showflat, ontworpen door Xin Zeng, is een indrukwekkend staaltje van geavanceerd-customized ruimteontwerp. Met zijn unieke kenmerken en trendy stijl biedt dit project een ongeëvenaarde ervaring voor bezoekers. Laten we eens kijken naar de inspiratie, eigenschappen en technologie achter dit opmerkelijke ontwerp.

Ontwerper Xin Zeng haalde zijn inspiratie voor dit project uit de wens om luxe woningen te creëren die klanten een onderdompeling in de omgeving bieden. De showflat is ontworpen om klanten een hoogwaardige ervaring te bieden, wat essentieel is voor de verkoop van luxe woningen en het creëren van een prijspremium. Het ontwerp is gebaseerd op geavanceerd-customized ruimte, de vervanging van de stedelijke nieuwkomer, gezinswoningen, kosteneffectiviteit, complete faciliteiten, kwaliteit van leven en culturele identiteit.

Wat dit ontwerp onderscheidt van andere projecten is het unieke thema-idee en de uitvoering ervan. De ontwerpers hebben zorgvuldig geanalyseerd op het gebied van cultuur, regio en klasse om dit project te realiseren. Het ontwerp benadrukt mode en harmonieert vormen en kleuren met de algehele interieurontwerpstijl. De rijkdom en redelijke combinatie van zachte decoratieresources en de creatieve kracht van zachte decoratieconfiguratie dragen bij aan de thema-ideeën.

Bij de realisatie van dit ontwerp is er veel aandacht besteed aan energiebesparing, materiaalbesparing en het voorkomen van vervuiling. Het ontwerp maakt optimaal gebruik van de binnenruimte en streeft naar harmonie en eenheid tussen binnen- en buitenruimte. De binnenruimte voldoet aan de functionele eisen door een redelijke indeling en biedt een aangename geluids-, licht- en warmte-ervaring.

De Guangzhou Harbour City Xuanwan showflat heeft een interieurhoogte van 3,3 meter en beslaat een oppervlakte van 220 vierkante meter. Het project is gelegen in de Liwan District in Guangzhou en werd gestart in juni 2021 en voltooid in januari 2022.

Dit project is een perfect voorbeeld van hoe onderzoek en creativiteit samenkomen om een uniek ontwerp te creëren. Het is gelegen in een gebied dat bekend staat als de "Vier steden aan beide zijden van de rivier" en is voornamelijk gericht op luxe woningen aan de rivier.

Het ontwerpen van de Guangzhou Harbour City Xuanwan showflat bracht verschillende uitdagingen met zich mee. Het creëren van geavanceerd-customized ruimte, het vervangen van de stedelijke nieuwkomer, gezinswoningen, kosteneffectiviteit, complete faciliteiten, kwaliteit van leven en culturele identiteit waren enkele van de belangrijkste uitdagingen. Daarnaast was het belangrijk om meubels te selecteren die ruimte-efficiëntie, luxe, mode en comfort combineren. Het materiaalgebruik en de decoratie benadrukken de kwaliteit van het vastgoed en zorgen voor een visuele ervaring die klanten aanspreekt.

De Guangzhou Harbour City Xuanwan showflat is een ware artistieke expressie. Het unieke thema en de trendy stijl maken dit ontwerp een opvallende verschijning. Het project is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de eisen op het gebied van cultuur, regio en klasse. De zachte decoratieproducten zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van merken, leverancierskwalificaties en hoogwaardige materialen. Het ontwerp benadrukt mode en de stijl, vormen en kleuren zijn in overeenstemming met de algehele ontwerpstijl van de harde decoratie.

De Guangzhou Harbour City Xuanwan showflat, ontworpen door Xin Zeng, is een bekroond project. Het heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2023. Deze prijs erkent en beloont ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit. Het project combineert kunst, wetenschap, design en technologie op een indrukwekkende manier en draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met zijn unieke kenmerken, geavanceerd-customized ruimteontwerp en trendy stijl is de Guangzhou Harbour City Xuanwan showflat een ware blikvanger. Het project is een inspirerend voorbeeld van hoe design en functionaliteit kunnen samenkomen om een unieke ervaring te creëren. Het is een must-see voor liefhebbers van architectuur, design en luxe woningen.

Afbeelding credits: Fotograaf: Jiangnan


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xin Zeng
Afbeeldingscredits: Photographer: Jiangnan
Projectteamleden: Xin Zeng
Projectnaam: Guangzhou Harbour City Xuanwan
Projectklant: Xin Zeng


Guangzhou Harbour City Xuanwan IMG #2
Guangzhou Harbour City Xuanwan IMG #3
Guangzhou Harbour City Xuanwan IMG #4
Guangzhou Harbour City Xuanwan IMG #5
Guangzhou Harbour City Xuanwan IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp