The Heart of Elegance: Een Stijlvolle en Warme Woonruimte

Een Exclusief Ontwerp van Chiu En Yen

Inleiding:

De woonruimte van The Heart of Elegance is met veel zorg en oog voor detail ontworpen. Met een stijlvolle, lichte en warme uitstraling verwelkomt de woon- en eetkamer gasten in een betaalbare luxe omgeving. Het ontwerp met 3 slaapkamers biedt een flexibel gebruik van de ruimte, waarbij slim gebruik wordt gemaakt van afscheidingen en circulatieplanning om een perfecte balans te creëren tussen visuele esthetiek en opbergruimte.

De lichte natuurlijke kleurtint benadrukt de delicate textuur van The Heart of Elegance. De entree wordt gemarkeerd door zeshoekige tegels in ijzer-grijs en een spiegel over de volledige lengte. Natuurlijke elementen zoals marmeren eettafels en een bar, houten kasten en meubels, worden gecombineerd met metalen accenten en decoratieve strips, waardoor een natuurlijk elegante sfeer ontstaat.

De strakke plafonds en kasten zorgen voor een gevoel van stabiliteit en orde in de ruimte. De ingebedde metalen lijnen van de wandafscheidingen en kastgrenzen, begeleid door LED-strips, vergroten het ruimtelijke gevoel zowel verticaal als horizontaal en verminderen de zichtbaarheid van de structurele elementen.

Met een oppervlakte van 92m2 is The Heart of Elegance een hoogwaardige residentie die gelegen is in Taoyuan City, Taipei. Het project begon in april 2022 en werd voltooid in juli 2022.

De ontwerpers, Chiu En Yen en Wen-Ling Zhang van Wencap Design, hebben met dit ontwerp een unieke en tijdloze woonruimte gecreëerd. Door gebruik te maken van vloeiende lijnen, warme kleuren en een doordacht verlichtingsplan, hebben ze een ruimte gecreëerd die niet alleen voldoet aan de functionele behoeften van het dagelijks leven, maar ook een verfijnde en diepere vorm van geluk biedt aan het gezin.

The Heart of Elegance is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld.

Met The Heart of Elegance heeft Chiu En Yen een ontwerp gerealiseerd dat elegantie, warmte en functionaliteit combineert. Het is een ware blikvanger en een inspiratie voor liefhebbers van stijlvol wonen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CHIU-EN YEN
Afbeeldingscredits: CHIU-EN YEN
Projectteamleden: CHIU-EN YEN
Projectnaam: The Heart of Elegance
Projectklant: CHIU-EN YEN


The Heart of Elegance IMG #2
The Heart of Elegance IMG #3
The Heart of Elegance IMG #4
The Heart of Elegance IMG #5
The Heart of Elegance IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp