Forest Evening: Een Villa Ontwerp dat Natuur en Luxe Combineert

Een Unieke Woning in het Midden van het Bos

Gelegen te midden van een rustig bos, heeft het Forest Evening villa project als doel een sterke verbinding met de natuurlijke omgeving te creëren. Door het gebruik van het "lenen van landschap" concept wordt het uitzicht naadloos geïntegreerd in de binnenruimte via grote ramen. Natuurlijke materialen zoals leer en houtnerf versterken de organische sfeer. Op maat gemaakte kasten en decoratieve modules voldoen aan de eisen van een luxe levensstijl met minimalistisch design.

Het Forest Evening villa project is ontworpen door Jiansheng Ke, Bing Wang en Xiaoke Huang. Het doel van het ontwerp was om bewoners onder te dompelen in de natuurlijke omgeving. Door het "lenen van landschap" concept wordt het buitenleven naar binnen gebracht via de ramen. Dit creëert een naadloze overgang tussen de binnen- en buitenruimte, waardoor bewoners kunnen genieten van het prachtige uitzicht op het omringende bos.

Een van de unieke kenmerken van het ontwerp is het gebruik van natuurlijke materialen zoals leer en houtnerf. Deze materialen geven de ruimte een organische uitstraling en versterken het gevoel van verbondenheid met de natuur. Op maat gemaakte kasten en decoratieve modules zorgen voor voldoende opbergruimte en voldoen aan de eisen van een verfijnde smaak.

Het Forest Evening ontwerp maakt gebruik van geavanceerde technologieën en productiemethoden. Het hoofdmateriaal van het product is houten panelen en leerfineer van op maat gemaakte meubels. Door gebruik te maken van geavanceerde pers- en snijtechnieken wordt de productie-efficiëntie en de kwaliteit van het uiterlijk gegarandeerd. Daarnaast worden steen- en metaalmaterialen gebruikt als functionele ondersteuning en decoratieve accenten.

Het Forest Evening ontwerp is specifiek afgestemd op de behoeften van de bewoners. Het biedt een op maat gemaakte oplossing voor hun levensstijl en smaak. De producten worden op maat gemaakt en geassembleerd uit modulaire componenten. Dit maakt het mogelijk om de producten efficiënt te verpakken en te vervoeren, waardoor verspilling van middelen en milieuschade wordt verminderd.

Het Forest Evening ontwerp is gerealiseerd in Guangzhou en het project begon in maart 2022 en werd voltooid in juli 2022. Het ontwerpteam, bestaande uit Jiansheng Ke, Bing Wang en Xiaoke Huang, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van de gebruikers en heeft innovatieve oplossingen ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen.

Het Forest Evening ontwerp is erkend met de prestigieuze A' Design Award. Het ontwerp ontving de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstelling Ontwerp in 2023. Deze award wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het Forest Evening ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken en artistieke vaardigheden, en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Het Forest Evening ontwerp biedt bewoners de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke omgeving zonder concessies te doen aan luxe en comfort. Met zijn unieke combinatie van natuurlijke materialen, op maat gemaakte oplossingen en naadloze integratie van het buitenleven, creëert het Forest Evening ontwerp een unieke leefomgeving die zowel verfijnd als verbonden met de natuur is.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Suofeiya Home Collection
Afbeeldingscredits: Suofeiya Home Collection
Projectteamleden: Jiansheng Ke, Bing Wang, Xiaoke Huang
Projectnaam: Forest Evening
Projectklant: Suofeiya Home Collection


Forest Evening IMG #2
Forest Evening IMG #3
Forest Evening IMG #4
Forest Evening IMG #5
Forest Evening IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp