Symphony of Spring: Een Majestueus en Elegant Woonontwerp in Taiwan

Een creatie van ontwerper Yu-Lin Shih

Inleiding:

Het woonontwerp "Symphony of Spring" is een uniek project dat elegantie en majesteit combineert met een moderne stijl. Gelegen in Taichung, Taiwan, is dit ontwerp gemaakt door de getalenteerde ontwerper Yu-Lin Shih. Met behulp van kleuren, texturen en een ingenieuze toepassing van bloemmotieven, creëert dit ontwerp een nobele en rustgevende sfeer. Laten we eens kijken naar de bijzondere kenmerken en het vakmanschap achter dit prachtige woonontwerp.

Ontwerper Yu-Lin Shih heeft gestreefd naar perfectie in dit ruime project. De openbare ruimte is gehuld in een rustgevende blauwgrijze kleur, waardoor een schone, heldere en ruime omgeving ontstaat. Verschillende texturen worden met elkaar verweven en vormen een vredig en melodieus geheel. De majestueuze witte marmeren vloer weerspiegelt de blauwe muren en het donkere houten meubilair brengt een waardige sfeer in de hele ruimte. Het zonlicht valt op de piano en laat de adem van kunst achter in de ruimte.

Wat dit ontwerp echt uniek maakt, is het gebruik van bloemmotieven. In de badkamer wordt het bloemmotief voortgezet en gecombineerd met een ingenieus idee. De zwarte en witte mozaïektegels beelden de lijnen van bloemen uit en brengen de hele tuin naar binnen met moderne technieken. Het resultaat is levendig, als een concerto over de lente. Het ontwerp nodigt uit om te genieten van de prachtige bloemen en de frisheid van de natuur, zelfs binnen de muren van dit elegante woonontwerp.

Het woonontwerp "Symphony of Spring" is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel. De ruimte van 341 vierkante meter is zorgvuldig ontworpen om een gevoel van rust en comfort te bieden aan de bewoners. De meubels en kasten in houttinten dragen bij aan de ontspannen en rustgevende sfeer van de privéruimtes. Het ontwerp combineert esthetiek met functionaliteit en creëert zo een harmonieuze leefomgeving.

De uitdagingen bij het realiseren van dit ontwerp waren talrijk, maar de ontwerper heeft ze met succes overwonnen. Bij het betreden van de ruimte onthult de foyer de hoofdtoon van het ontwerp. De blauwgrijze muren en de donkere houten vloer zorgen voor een kalme sfeer. Spiegels zijn aan de muren geïnstalleerd om de woonkamer te verbinden en de grens tussen de twee gebieden te definiëren. Het nodigt als het ware uit om te blijven hangen en te genieten van het gehele ontwerp.

Het woonontwerp "Symphony of Spring" is een bekroond ontwerp dat erkenning heeft gekregen voor zijn creatieve en ingenieuze karakter. Het ontwerp heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in ervaring, vindingrijkheid en technische vaardigheden. Het draagt bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maakt de wereld een betere plek.

Met het woonontwerp "Symphony of Spring" heeft ontwerper Yu-Lin Shih een meesterwerk gecreëerd dat elegantie, majesteit en functionaliteit combineert. Dit ontwerp is een eerbetoon aan de schoonheid van de natuur en biedt een harmonieuze en rustgevende leefomgeving. Het is een ware symfonie van lente, waarin kunst en design samenkomen.

Afbeeldingen met dank aan: Kuo-Min Lee, 2019


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yu-Lin Shih
Afbeeldingscredits: Image #1 to #5, Photographed by Kuo-Min Lee in 2019.
Projectteamleden: Designer and Director: Yu-Lin Shih
Projectnaam: Symphony of Spring
Projectklant: Yu-Lin Shih


Symphony of Spring IMG #2
Symphony of Spring IMG #3
Symphony of Spring IMG #4
Symphony of Spring IMG #5
Symphony of Spring IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp