Poly Huadu T4: Een Inspirerende Werkruimte voor Dromers

Een Innovatief Ontwerp van 10 Degrees Design

Inleiding

De T4-kantoorruimte van Poly Huadu is ontworpen volgens het gedeelde kantoormodel en biedt werkruimte en ondersteunende diensten voor ondernemers en kleine instellingen. Het ontwerpconcept is gebaseerd op het idee van "dromer" en heeft als doel om een inspirerende omgeving te creëren voor iedereen die een droom heeft. De ruimte is voorzien van diverse voorzieningen die voldoen aan de behoeften en wensen van mensen die streven naar vrijheid en individualiteit.

Unieke Eigenschappen

Het ontwerp van de T4-kantoorruimte is gericht op dromen najagen. Het is een plek waar dromen beginnen en dit wordt direct weerspiegeld in het interieurontwerp. Het concept van "dromer" is volledig geïntegreerd in het interieur en biedt verschillende mogelijkheden. Van de open ruimte met een geïntegreerde koffiebar tot de conferentieruimte met een inspiratiewand van 2000 potloden en de originele draaibare bank en verlichtingssysteem. Dromers kunnen zich bevrijden van een saaie omgeving en zich onderdompelen in een ruimte vol spanning en verbeelding.

Realisatietechnologie

Voor de realisatie van het ontwerp zijn verschillende materialen gebruikt. Zo is de manta ray decoratie aan de muur gemaakt van verzinkt metaal, hars en autolak. De lampen zijn gemaakt van metaal en LED-verlichting. De bank en krukjes zijn vervaardigd uit hout, spaanplaat, leer, stof, spons en metaal. De vloer is bedekt met acrylvezels en de ronde tafel is gemaakt van marmer en metaal.

Locatie en Tijdlijn

Het T4-project is gerealiseerd in maart 2019 in Guangzhou, China.

Onderzoek en Uitdagingen

Het ontwerp is gebaseerd op de cultuur en geschiedenis van Huadu District in Guangzhou, waar de natuur en de lokale cultuur nauw met elkaar verbonden zijn. Het doel was om een modern en internationaal ontwerp te creëren dat rekening houdt met de schoonheid, bruikbaarheid, openheid, comfort en verbeelding. Een van de uitdagingen was het creëren van een inspirerende sfeer in de open kantoorruimte, waarbij communicatie wordt gestimuleerd en obstakels worden vermeden.

Conclusie

De T4-kantoorruimte van Poly Huadu is een inspirerende werkruimte voor dromers. Het ontwerp, gerealiseerd door 10 Degrees Design, biedt een omgeving waarin dromen tot leven komen. Met unieke kenmerken zoals de inspiratiewand van potloden en de draaibare bank en verlichtingssysteem, stimuleert de ruimte de verbeelding en creativiteit van de gebruikers. Het ontwerp is een perfecte combinatie van functionaliteit en esthetiek, waardoor een inspirerende en productieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Afbeeldingscredits: 10 Degrees Design

Awards en Erkenning

Het ontwerp van de T4-kantoorruimte heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen. Deze prijs beloont ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. Het ontwerp van de T4-kantoorruimte is bekroond met de Zilveren A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Detailhandel en Tentoonstellingsontwerp. Het ontwerp wordt geprezen om zijn technische kenmerken, artistieke vaardigheid en uitmuntendheid, en roept positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: 10 Degrees Design
Afbeeldingscredits: 10 Degrees Design
Projectteamleden: 10 Degrees Design
Projectnaam: Poly Huadu T4
Projectklant: 10 Degrees Design


Poly Huadu T4 IMG #2
Poly Huadu T4 IMG #3
Poly Huadu T4 IMG #4
Poly Huadu T4 IMG #5
Poly Huadu T4 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp