Affyn Singapore: Een Dynamische Werkruimte die Biophilic Elementen Belichaamt

ID Integrated Pte Ltd Creëert een Vernieuwend Kantoorontwerp voor Blockchain-gebaseerde Game Start-up

In een streven naar een vernieuwd imago heeft Affyn Singapore, een metaverse-project dat een blockchain-gebaseerde game start-up beheert, ID Integrated Pte Ltd ingeschakeld om hun kantoorruimte te transformeren. Met een focus op natuurlijke, lichte en toekomstgerichte ontwerpelementen, heeft het ontwerpteam een dynamische, op lifestyle gerichte open werkruimte gecreëerd die biophilic elementen belichaamt.

De opdracht aan het ontwerpteam was duidelijk: creëer een natuurlijke, lichte en vooruitstrevende werkruimte. Met deze kernwoorden in gedachten, heeft ID Integrated Pte Ltd een dynamische, op lifestyle gerichte open werkruimte ontworpen die biophilic elementen belichaamt. De totale kantoorruimte beslaat een oppervlakte van 3350 vierkante voet.

De ontwerpers hebben zich laten inspireren door stedelijke planning, design, biophilic elementen, technologie en groen. Deze elementen zijn op harmonieuze wijze samengebracht in het ontwerp, resulterend in een ruimte die niet alleen functioneel is, maar ook een positieve invloed heeft op de welzijn van de medewerkers.

Het ontwerpteam, bestaande uit Christine Gonzales Padilla, Teddy Sun, Judy Bartolome, Victor Rauwena, Johnson Huang, Charmian Xie en Lucaz Lee, heeft nauw samengewerkt om dit project tot een succes te maken. Het project werd uitgevoerd in Suntec Tower II, Singapore.

De inspanningen van het team zijn niet onopgemerkt gebleven. Het ontwerp werd bekroond met de Bronzen A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitzonderlijke en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. De prijs wordt hoog gewaardeerd voor het incorporeren van best practices in kunst, wetenschap, design en technologie. Ze tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van het leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Met dit project heeft ID Integrated Pte Ltd opnieuw bewezen dat ze in staat zijn om unieke en innovatieve ruimtes te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan een positieve werkomgeving. Het is een voorbeeld van hoe design en technologie kunnen samenkomen om een ruimte te creëren die zowel functioneel als inspirerend is.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Judy Bartolome
Afbeeldingscredits: Bai Jiwen
Projectteamleden: Christine Gonzales Padilla Teddy Sun Judy Bartolome Victor Rauwena Johnson Huang Charmian Xie Lucaz Lee
Projectnaam: Affyn Singapore
Projectklant: Judy Bartolome


Affyn Singapore  IMG #2
Affyn Singapore  IMG #3
Affyn Singapore  IMG #4
Affyn Singapore  IMG #5
Affyn Singapore  IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp