Café en Thuis: Een Unieke en Stijlvolle Woonomgeving

Een Ontwerp van Aric Chang

Inleiding:

We hebben een café-achtige leefomgeving gecreëerd waar mensen kunnen ontspannen en hun zorgen kunnen vergeten. Deze ruimte combineert moderne eenvoud met natuurlijke stijl. U kunt kiezen uit een van deze stijlen om een comfortabele thuisomgeving te creëren waar u kunt genieten van een café-achtige sfeer.

Ontwerper Aric Chang heeft een unieke, stijlvolle en comfortabele persoonlijke ruimte gecreëerd waar de huiseigenaar kan genieten van een café-achtige sfeer thuis. Het ontwerp is geïnspireerd op de vrijheid en ongeremdheid van de lichte industriële stijl, met grijze en witte ruimtes, ruw beton, donker gebrand eikenhout, metalen ijzer en zichtbare plafondleidingen. Dit zorgt voor een ruimere, helderdere en unieke ruimte.

Deze residentiële woning heeft een oppervlakte van 66m2 en is gelegen in Hsinchu City, Taiwan. Het project werd in juli 2021 voltooid door Aric Chang en zijn team bij Vraile Design Group.

De interactie met het ontwerp is zorgvuldig overwogen. De details van het licht en het uitzicht zijn buitengewoon delicaat. Door het gebruik van grijze, witte en natuurlijke houtkleuren ontstaat er een ruimte vol prachtig licht en schaduw. De halfopen studie biedt een plek om te werken, te lezen en te genieten van het uitzicht en de café-achtige sfeer. De verborgen eettafel is een uniek kenmerk van de ruimte, waardoor groepen vrienden kunnen samenkomen en genieten van een goede maaltijd en een goede tijd. Daarnaast zorgen de stijlvolle roestvrijstalen wandpanelen met haken voor flexibele opslag, waardoor de ruimte netjes en georganiseerd blijft. De slaapkamer wordt warm verlicht door wandlampen en wordt vergezeld door het serene blauw van de zee, wat de ziel heelt.

Het ontwerpen van een huis dat comfortabel, uniek, stijlvol en vol inspiratie is, was een uitdaging. Het doel was om niet alleen onze dromen te vervullen, maar ook te genieten van de schoonheid van het leven. Of je nu alleen bent of met familie en vrienden, dit is de ideale ruimte om op je gemak te zijn.

Het ontwerp van Café en Thuis is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interieurruimte, Retail en Tentoonstellingsontwerp in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met Café en Thuis heeft Aric Chang een unieke en stijlvolle woonomgeving gecreëerd waar mensen kunnen ontspannen en genieten van een café-achtige sfeer in hun eigen huis. Het ontwerp combineert moderne eenvoud met natuurlijke elementen en creëert een ruimte vol prachtig licht en schaduw. Dit is de perfecte plek om tot rust te komen na een lange dag werken en te genieten van het comfort van thuis.

Afbeelding credits: moooten WuChiMin


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Aric Chang
Afbeeldingscredits: moooten WuChiMin
Projectteamleden: Aric Chang
Projectnaam: Café and Home
Projectklant: Aric Chang


Café and Home IMG #2
Café and Home IMG #3
Café and Home IMG #4
Café and Home IMG #5
Café and Home IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp