City Vue: Luxe en Verfijning in een Woonappartement

Een Ontwerp van Elpis Interior Design Pte Ltd

Inleiding

Het City Vue-project, ontworpen door Elpis Interior Design Pte Ltd, is een verfijnd en luxueus woonappartement dat de perfecte combinatie van comfort en stijl biedt. Met donkere en rustgevende kleuren en prachtig donker houten meubilair straalt dit ontwerp een gevoel van luxe uit, terwijl het toch een ingetogen levensstijl behoudt. Het doel van dit project was om een rustige omgeving te creëren waar de bewoners kunnen ontspannen na een drukke werkdag, terwijl het ook een ideale woning is voor de bewoners en hun gasten.

De unieke eigenschappen van het City Vue-ontwerp zijn te danken aan de herinrichting van de ruimte. Het oorspronkelijke ontwerp voldeed niet aan de levensstijl van de bewoners, dus er werd besloten om de indeling volledig te herzien. Er werden muren verwijderd en kamers werden opnieuw ingedeeld om een kleine studeerkamer en een ensuite slaapkamer te creëren, waardoor er meer ruimte ontstond voor een luxueuze leefomgeving. Daarnaast werden er verborgen deuren toegevoegd aan verschillende ruimtes, zoals de badkamer en de keuken, om de strakke lijnen in het hele appartement te behouden.

De realisatie van het City Vue-ontwerp werd mogelijk gemaakt door het opnieuw ontwerpen van de ruimte en het aanpassen van de indeling. Door muren te verwijderen en de stroom van de ruimte te heroverwegen, werd een leefomgeving gecreëerd die perfect aansluit bij de wensen en behoeften van de bewoners.

Met een vloeroppervlakte van 113 vierkante meter biedt het City Vue-appartement voldoende ruimte voor comfortabel wonen. De zorgvuldig gekozen kleuren en materialen dragen bij aan de luxe uitstraling van het interieur, terwijl de strakke lijnen en ruime opzet zorgen voor een moderne en eigentijdse sfeer.

Het City Vue-ontwerp is een perfect voorbeeld van hoe een woning kan worden getransformeerd om te voldoen aan de behoeften en wensen van de bewoners. Door de ruimte opnieuw in te delen en gebruik te maken van hoogwaardige materialen en kleuren, is een luxueus en verfijnd woonappartement gecreëerd dat perfect aansluit bij de levensstijl van de bewoners.

Het City Vue-project is een ware blikvanger en heeft terecht erkenning gekregen. Het is bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit, en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven. Het City Vue-ontwerp is een prachtig voorbeeld van hoe kunst, architectuur en design samenkomen om een unieke en inspirerende leefomgeving te creëren.

Het City Vue-ontwerp is een ware inspiratiebron voor liefhebbers van luxe en verfijning. Met zijn doordachte indeling, hoogwaardige materialen en prachtige kleurenpalet is dit woonappartement een ware oase van rust en comfort. Het bewijst dat een goed ontwerp niet alleen functioneel kan zijn, maar ook een bron van inspiratie en schoonheid kan zijn.

Afbeeldingscredits: Elpis Interior Design Pte Ltd

Intellectueel eigendomsrecht: Elpis Interior Design Pte Ltd


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Elpis Interior Design Pte Ltd
Afbeeldingscredits: Elpis Interior Design Pte Ltd
Projectteamleden: Leong Wei Lin Jason Lee Teng Sheng
Projectnaam: City Vue
Projectklant: Elpis Interior Design Pte Ltd


City Vue IMG #2
City Vue IMG #3
City Vue IMG #4
City Vue IMG #5
City Vue IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp