Gathering Night: Een Club Geïnspireerd door Versailles

Bocheng Lv's Ontwerp Vermengt Historie met Hedendaagse Luxe

In de voetsporen van het majestueuze Paleis van Versailles, creëert Bocheng Lv een clubervaring die natuur en architectuur naadloos laat samensmelten. 'Gathering Night' is een ode aan de historie, verweven met moderne luxe en milieubewustzijn.

De club 'Gathering Night', ontworpen door Bocheng Lv, is een ruimte waar bruiloftsgasten kunnen genieten van festiviteiten zoals zwembadfeesten. Het ontwerp, dat zich uitstrekt over 1097 vierkante meter, biedt een unieke ervaring waarbij de grandeur van het Paleis van Versailles wordt gecombineerd met de behoeften van een moderne entertainmentlocatie. Lv's visie brengt een nieuwe dimensie aan het begrip 'club', waarbij de nadruk ligt op een harmonieuze integratie met de natuur en een bewuste keuze voor milieuvriendelijke materialen.

De kracht van 'Gathering Night' ligt in de multifunctionaliteit. De ruimte dient niet alleen als een exclusieve locatie voor bruiloften en evenementen, maar functioneert ook als een onafhankelijke entiteit met een zwembad, bar, KTV en restaurant. Deze elementen kunnen afzonderlijk of in combinatie worden geëxploiteerd, waardoor een dynamische en flexibele omgeving ontstaat die zich aanpast aan de wensen van de gasten.

Bocheng Lv heeft bij de realisatie van dit project gekozen voor natuurlijke materialen zoals Dulux verf, metalen tegels en steenplaten. Deze keuze onderstreept het milieubewuste karakter van het ontwerp en benadrukt de toewijding aan duurzaamheid. De verschillende ruimtes binnen de club worden gekenmerkt door een diversiteit aan kleuren en vormen, die elk een eigen sfeer en beleving creëren. Hierdoor kunnen gasten tijdens hun bezoek verschillende emoties ervaren.

De uitdagingen bij het ontwerpen van 'Gathering Night' waren niet gering. De barzone kende vele onregelmatige vloeren en een relatief lage plafondhoogte. Lv's creativiteit kwam tot uiting in het benutten van deze hoogteverschillen om unieke ruimtelijke ervaringen te creëren, waardoor het plezier en de ervaring van de gasten werd verhoogd.

Met 'Gathering Night' streeft Bocheng Lv ernaar een unieke stijl en atmosfeer te creëren die zich onderscheidt van de populaire online check-in stores en commerciële consumentenwinkels. Het project is niet alleen een esthetische triomf, maar ook een strategische zet om de consumptie en het vermaak in de regio te stimuleren, wat bijdraagt aan de sociale ontwikkeling.

De erkenning van 'Gathering Night' als winnaar van de prestigieuze Zilveren A' Design Award in de categorie 'Interior Space, Retail and Exhibition Design' in 2024, bevestigt de innovatieve kracht en het professionele vernuft van Lv's ontwerp. Deze onderscheiding is een bewijs van de uitzonderlijke kwaliteit en de positieve impact die het ontwerp heeft op zijn omgeving.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Bocheng Lv
Afbeeldingscredits: Image #No1 :bocheng lv 2022 Image #No2 :bocheng lv 2022 Image #No3 :bocheng lv 2022 Image #No4 :bocheng lv 2022 Image #No5 :bocheng lv 2022 Image #No6 :bocheng lv 2022 Image #No7 :bocheng lv 2022 Image #No8 :bocheng lv 2022 Image #No9 :bocheng lv 2022 Image #No10 :bocheng lv 2022 Image #No11 :bocheng lv 2022 Image #No12 :bocheng lv 2022 Image #No13 :bocheng lv 2022 Image #No14 :bocheng lv 2022 Image #No15 :bocheng lv 2022
Projectteamleden: Bocheng Lv
Projectnaam: Gathering Night
Projectklant: Lv Bocheng Interior Design Studio


Gathering Night IMG #2
Gathering Night IMG #3
Gathering Night IMG #4
Gathering Night IMG #5
Gathering Night IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp