Natuur Canvas: Een Sales Center Geïnspireerd door de Schoonheid van de Natuur

Een Ontwerp van Hsin Hung Wu

Inleiding:

Het Nature Canvas Sales Center, ontworpen door Hsin Hung Wu, is een uniek project dat de schoonheid van de natuur omarmt en integreert in de architectuur. Geïnspireerd door de majestueuze Uluru (Ayers Rock) in Australië, brengt dit ontwerp een eerbetoon aan de eenvoud en stabiliteit van de natuurlijke omgeving. Met zijn opvallende verschijning en innovatieve benadering van ruimte en vorm, is het Nature Canvas Sales Center een ware blikvanger.

Body:

Met het Nature Canvas Sales Center wilde ontwerper Hsin Hung Wu een gebouw creëren dat niet alleen functioneel is, maar ook een harmonieuze relatie met de natuurlijke omgeving heeft. Het gebouw is bekleed met vezelcementplaten en heeft de vorm van een gigantische steen, waardoor het lijkt alsof je in een grot woont. De ruwe oppervlakte van de platen imiteert de textuur van rotsen en zorgt voor een weerbestendige en vuilafstotende afwerking. Het pure wit van het gebouw fungeert als een canvas waarop de natuur zijn schilderij kan maken, met behulp van zonlicht om delicate licht- en schaduweffecten te creëren.

Met behulp van geavanceerde technologie en digitale snijtechnieken is het gelukt om het gebouw te voorzien van een opvallend patroon van zeshoekige gaten, ingelegd met metalen frames. Deze frames creëren een dynamisch landschap dat verandert met de beweging van de zon en de wolken. Het resultaat is een gebouw dat zich aanpast aan de seizoenen en de klimatologische omstandigheden, en op verschillende momenten van de dag een andere aanblik biedt.

Het Nature Canvas Sales Center heeft een totale oppervlakte van 495,86 vierkante meter en is gelegen in Taichung, Taiwan. Het project begon in maart 2019 en werd voltooid in juli 2019. Het ontwerp is bekroond met de prestigieuze Silver A' Design Award in de categorie Architectuur, Gebouw en Structuur.

Conclusie:

Het Nature Canvas Sales Center is een indrukwekkend voorbeeld van hoe architectuur en natuur harmonieus kunnen samenkomen. Met zijn unieke vorm, innovatieve benadering van materialen en aandacht voor detail, is dit ontwerp een ware blikvanger. Het Nature Canvas Sales Center nodigt bezoekers uit om de schoonheid van de natuur te ervaren en te genieten van een ruimte die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Image Credits:

Afbeelding 1: Fotograaf LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019.

Afbeelding 2: Fotograaf LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019.

Afbeelding 3: Fotograaf LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019.

Afbeelding 4: Fotograaf LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019.

Afbeelding 5: Fotograaf LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019.

Belangrijke Mededeling: Alle rechten voorbehouden aan Hsin Hung Wu, 2019.

Awards en Erkenning: Dit ontwerp heeft de prestigieuze Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Architectuur, Gebouw en Structuur. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen van uitmuntendheid en innovatie die technisch en artistiek opmerkelijk zijn.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: HSIN HUNG WU
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019. Image #2: Photographer LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019. Image #3: Photographer LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019. Image #4: Photographer LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019. Image #5: Photographer LDK Photography Studio, Nature Canvas, 2019. Main image is Image #1, Optional Image #1 is Image #2, Optional Image #2 is Image #3, Optional Image #3 is Image #4, Optional Image #4 is Image #5.
Projectteamleden: HSIN HUNG WU
Projectnaam: Nature Canvas
Projectklant: HSIN HUNG WU


Nature Canvas IMG #2
Nature Canvas IMG #3
Nature Canvas IMG #4
Nature Canvas IMG #5
Nature Canvas IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp