Fedo: Een Uniek Ontworpen Kantoorstoel

Winnaar van de prestigieuze A' Office Furniture Design Award

Ontwerper Jenny Lee presenteert Fedo, een kantoorstoel die een casual, ontspannen en aangename kantooromgeving creëert door het gebruik van rijke kleuren en zachte stoffen. Geïnspireerd door de klassieke vorm van de Eiffeltoren, is deze stoel een perfecte integratie van vorm en functie.

De visuele kern van Fedo is de 'A'-vormige rugsteun, die is geïnspireerd op de klassieke vorm van de Eiffeltoren in Frankrijk. Deze unieke vorm zorgt voor een perfecte integratie van de rugsteun met de rest van de stoel, waardoor een harmonieus geheel ontstaat. Het ontwerp van Fedo is een weerspiegeling van een levensgerichte en ontspannen werkconcept, dat tot uiting komt in de rijke kleuren en modieuze vormtaal.

De stoel is gemaakt van nylon, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en flexibiliteit. De afmetingen van de stoel zijn 690mmx595mmx1185mm, waardoor hij perfect past in elke kantooromgeving. De rijke kleurencombinatie en zachte stoffen dragen bij aan een casual, ontspannen en aangename kantooromgeving.

Het ontwerpproces van Fedo begon in maart 2018 en werd officieel gelanceerd in september 2019, een periode van 1,5 jaar. Gedurende deze tijd heeft Jenny Lee zich gericht op het creëren van een product dat niet alleen functioneel is, maar ook esthetisch aantrekkelijk.

Fedo is niet onopgemerkt gebleven in de designwereld. In 2023 won het de zilveren A' Office Furniture Design Award, een prijs die wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie illustreren. Deze prijs is een erkenning van de sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid van Fedo, en bevestigt het opmerkelijke niveau van uitmuntendheid dat het ontwerp tentoonstelt.

Met Fedo heeft Jenny Lee een kantoorstoel gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt. Het is een perfecte weerspiegeling van een levensgerichte en ontspannen werkconcept, en een bewijs van de mogelijkheden van design om onze werkplekken te transformeren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: KOHO R&D Team
Afbeeldingscredits: KOHO R&D Team
Projectteamleden: KOHO R&D Team
Projectnaam: Fedo
Projectklant: KOHO R&D Team


Fedo IMG #2
Fedo IMG #3
Fedo IMG #4
Fedo IMG #5
Fedo IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp