Revolutionaire Gaming Stoel Wint Prestigieuze Prijs

Hybrid M: Een Game-Changer in Ergonomisch Ontwerp

De Hybrid M, ontworpen door Prompong Hakk van Shakes Bkk, is een innovatie in de wereld van gaming stoelen die een Silver A' Design Award heeft gewonnen.

De Hybrid M is speciaal ontwikkeld voor gamers en professionals die lange uren zittend doorbrengen, wat vaak leidt tot spierpijn, ongemak en potentiële gezondheidsproblemen. Deze gaming stoel onderscheidt zich door een massage-eenheid direct in het frame van de stoel te integreren, waardoor gebruikers tijdens lange sessies snel en direct verlichting kunnen ervaren. Het ontwerp past naadloos in de dagelijkse levensstijl van de gebruiker en biedt een nieuwe ervaring van ontspanning.

Wat de Hybrid M uniek maakt, is de compacte vormgeving die massage technologie naadloos integreert in het frame van de stoel. De stoel is uitgerust met een plug-in powerbank die draadloze beweging mogelijk maakt. Met tot 30 minuten massagetijd en de optie om door te gaan met masseren tijdens het opladen, staat gebruiksgemak voorop. Deze gebruikersgerichte innovatie biedt een allesomvattende oplossing en onderscheidt zich door zijn praktische bruikbaarheid en comfort.

Anders dan bestaande massagestoelen of -opzetstukken, die vaak omvangrijk en ruimtevretend zijn, blinkt Hybrid M uit in zijn compacte ontwerp. Wanneer het niet in gebruik is, trekt de massage-eenheid zich discreet terug naar de onderkant van de stoel, waardoor gebruikers comfortabel kunnen zitten zonder obstakels. Dit ontwerp maakt het perfect voor dagelijks gebruik. Hybrid M is voorzien van koudgevormd schuim en een mesh stof voor verbeterd comfort en ademend vermogen. Gebruikers kunnen hun massage personaliseren via een app en de bedieningselementen op de armleuning.

Met een hoogte van 125 cm, een breedte en diepte van 75 cm, heeft de Hybrid M een zeer slank profiel, ondanks de integratie van het massage mechanisme binnen het frame van de stoel. Het is een goed vervaardigde stoel die premium ergonomisch comfort biedt voor zijn gebruiker. Van de magnetische lendensteun tot de verstelbare hoofdsteun, de Hybrid M is een echt holistische stoel voor iedereen die lijdt aan de symptomen van langdurig zitten.

De Hybrid M biedt gebruikers een uitgebreid scala aan personalisatie-opties voor hun massages. Met de bijbehorende app en de bedieningsstick geïntegreerd in de armleuning, kunnen gebruikers hun massage-ervaring personaliseren. Ze kunnen de massagesterkte aanpassen, warmte toepassen en kiezen uit verschillende massagetechnieken, allemaal gemakkelijk toegankelijk via de app. De bedieningsstick stelt gebruikers in staat om de massage-modules te verbreden of te versmallen, afgestemd op hun specifieke lichaamsafmetingen.

De Hybrid M is bekroond met een Zilveren A' Design Award in de categorie Kantoor Meubelontwerp in 2024. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan topontwerpen die blijk geven van creativiteit, professionele uitmuntendheid en innovatie. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en schitterende artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van uitmuntendheid en roepen positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shakes
Afbeeldingscredits: Shakes
Projectteamleden: Prompong Hakk Surakead Hemwimon Fabian Sauer Chris Chen Martin Chiu
Projectnaam: Hybrid M
Projectklant: Cooler Master


Hybrid M IMG #2
Hybrid M IMG #3
Hybrid M IMG #4
Hybrid M IMG #5
Hybrid M IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp