Simple Assembly: Een Modulaire Tentoonstellingsstand die Voldoet aan al je Posterbehoeften

Een Innovatief Ontwerp van Huajie Sun

Ben je het zat om meerdere tentoonstellingsrekken te moeten kopen voor verschillende posterformaten? Huajie Sun heeft de oplossing bedacht: Simple Assembly, een modulaire tentoonstellingsstand die eenvoudig kan worden samengesteld en aangepast aan verschillende posterformaten. Geïnspireerd door de eenvoud en veelzijdigheid van kinderspeelgoed zoals Lego en sneeuwvlokken, heeft Sun een slim ontwerp gecreëerd dat gebruikmaakt van magnetische en rubberen bevestigingen om de stand snel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Dit innovatieve ontwerp biedt niet alleen een efficiënte en handige oplossing voor het tentoonstellen van posters, maar kan ook worden gebruikt voor de bouw van kleine en middelgrote tentoonstellingswanden.

Traditionele tentoonstellingsrekken zijn vaak beperkt tot het ondersteunen van posters van een specifieke grootte, wat resulteert in verspilling van middelen. Bovendien zijn de installatiestappen vaak tijdrovend en ingewikkeld. Met Simple Assembly kunnen gebruikers de tentoonstellingsstand eenvoudig aanpassen aan de gewenste postermaat. Door gebruik te maken van magnetische en rubberen bevestigingen kunnen de framestaven en accessoires snel en stevig worden samengevoegd. Dit betekent dat gebruikers geen zorgen meer hoeven te maken over het vinden van de juiste maat tentoonstellingsrek voor hun posters. Het ontwerp is zelfs voorzien van een U-vormige vergrendelingsstructuur, waardoor het frame gemakkelijk aan lantaarnpalen en andere tijdelijke displays kan worden bevestigd.

Simple Assembly is gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals rubber en aluminiumlegering. De framestaven hebben een concave-convexe structuur met magneten aan de ene kant en metaal aan de andere kant, waardoor ze gemakkelijk aan elkaar kunnen worden bevestigd in een verticale of L-vormige configuratie. De tentoonstellingsstand kan worden geassembleerd tot een klein frame dat de gangbare postermaat van 1000 mm x 600 mm ondersteunt, of zelfs tot een groot frame dat de gangbare postermaat van 4000 mm x 4000 mm ondersteunt.

De voordelen van Simple Assembly zijn duidelijk. Het biedt een snelle en gemakkelijke oplossing voor het tentoonstellen van posters van verschillende formaten. Het is draagbaar en kan eenvoudig worden gedemonteerd en vervoerd. Bovendien is het ontwerp veelzijdig en kan het worden gebruikt voor zowel vloerdisplays als tentoonstellingswanden. Het is een kosteneffectieve oplossing die de verspilling van middelen minimaliseert en tegelijkertijd een nieuwe en handige montage-ervaring biedt.

Huajie Sun heeft met Simple Assembly een innovatief ontwerp gecreëerd dat de manier waarop we posters tentoonstellen revolutioneert. Dit ontwerp is niet alleen praktisch en efficiënt, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Het is dan ook geen verrassing dat Simple Assembly de Iron A' Design Award heeft gewonnen in de categorie Office Furniture Design. Dit ontwerp is een voorbeeld van hoe creativiteit en functionaliteit kunnen samenkomen om een betere wereld te creëren.

Simple Assembly is een ware gamechanger op het gebied van tentoonstellingsrekken. Met zijn modulaire ontwerp, eenvoudige montage en aanpasbaarheid aan verschillende posterformaten, biedt het een oplossing die zowel praktisch als esthetisch aantrekkelijk is. Of je nu een kleine tentoonstellingsstand wilt bouwen of een grote tentoonstellingswand wilt creëren, Simple Assembly is de ideale keuze. Het is tijd om afscheid te nemen van de beperkingen van traditionele tentoonstellingsrekken en te kiezen voor een innovatieve en veelzijdige oplossing.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Huajie Sun
Afbeeldingscredits: Huajie Sun
Projectteamleden: Huajie Sun
Projectnaam: Simple Assembly
Projectklant: Huajie Sun


Simple Assembly IMG #2
Simple Assembly IMG #3
Simple Assembly IMG #4
Simple Assembly IMG #5
Simple Assembly IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp