Eiffel: Een Elegante Kantoorstoel Geïnspireerd door de Beroemde Eiffeltoren

Een Innovatief Ontwerp van SDIC Innovation Center

Inleiding

De Eiffel kantoorstoel is een uniek ontwerp dat geïnspireerd is door de iconische Eiffeltoren. Deze elegante stoel is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van mensen die lange uren achter hun bureau werken. Met zijn unieke kenmerken en innovatieve technologieën biedt de Eiffel stoel niet alleen comfort, maar ook functionaliteit en stijl.

De Eiffel kantoorstoel is ontworpen door het SDIC Innovation Center. Het doel was om een betere oplossing te vinden voor het zitten tijdens lange werkdagen, zodat mensen zich kunnen concentreren op hun werk in plaats van tijd te verspillen aan het aanpassen van hun zithouding. Het resultaat is een stoel die zowel comfortabel als functioneel is, met een elegant ontwerp dat geïnspireerd is door de beroemde Eiffeltoren.

Wat de Eiffel stoel onderscheidt van andere kantoorstoelen is het gebruik van hoogwaardige materialen en innovatieve functies. Het frame van de rugleuning is gemaakt van nylon glasvezel materiaal, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid. Het ontwerp van de lumbale driehoekige ondersteuning maakt het mogelijk om de rugleuning naar links en rechts te draaien, waardoor een optimale ondersteuning wordt geboden. De zittingdiepte is verstelbaar, zodat deze kan worden aangepast aan verschillende lichaamstypes. De kussen heeft een holle vorm met een elastisch effect, wat zorgt voor maximaal comfort. Daarnaast kunnen de uitschuifbare pedalen worden uitgetrokken voor ontspanning. Een ander opmerkelijk kenmerk van de Eiffel stoel is het hoge herstelpercentage van het materiaal, dat maar liefst 97% bedraagt.

De Eiffel stoel wordt vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën. Het frame van de rugleuning is gemaakt van nylon glasvezel materiaal, terwijl 80% van de materialen nylon zijn. Dit zorgt voor stevigheid en duurzaamheid, terwijl het ook bijdraagt aan het hoge herstelpercentage van het materiaal. De zittingdiepte kan worden aangepast aan de individuele behoeften van de gebruiker, waardoor een optimale ondersteuning wordt geboden. Het kussen heeft een holle vorm met een elastisch effect, wat zorgt voor maximaal comfort, ongeacht de zithoek. De Eiffel stoel is ontworpen met oog voor duurzaamheid en heeft een herstelpercentage van 97%, wat betekent dat bijna al het materiaal kan worden gerecycled.

De afmetingen van de Eiffel stoel zijn 650 mm x 650 mm x 1135 mm, waardoor deze geschikt is voor de meeste kantooromgevingen. Het ontwerp is zorgvuldig uitgebalanceerd om zowel elegantie als comfort te bieden, waardoor het een ideale keuze is voor mensen die lange uren achter hun bureau doorbrengen.

De Eiffel stoel is ontworpen door het SDIC Innovation Center en is tentoongesteld in Guangzhou in juli 2020. Het project begon in maart 2019 in Foshan en werd voltooid in mei 2020. Het ontwerpteam heeft verschillende uitdagingen overwonnen om een stoel te creëren die zowel elegant als comfortabel is. Het resultaat is een bekroond ontwerp dat de zilveren A' Design Award heeft gewonnen in de categorie kantoormeubilair.

De Eiffel stoel is een uniek en innovatief ontwerp dat comfort, functionaliteit en stijl combineert. Geïnspireerd door de beroemde Eiffeltoren, biedt deze kantoorstoel een elegante uitstraling en een hoog niveau van comfort. Met zijn verstelbare zittingdiepte, lumbale driehoekige ondersteuning en hoge herstelpercentage van het materiaal, is de Eiffel stoel de perfecte keuze voor mensen die lange uren achter hun bureau doorbrengen.

Belangrijke opmerking: De Eiffel stoel is gepatenteerd onder de naam Mr. Alex, met patentnummers ZL201930438355.2 en ZL201930438358.6. Deze patenten zijn geregistreerd in China in 2019.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Johnnie Leung
Afbeeldingscredits: Johnnie Leung
Projectteamleden: SDIC Innovation Center
Projectnaam: Eiffel
Projectklant: Johnnie Leung


Eiffel IMG #2
Eiffel IMG #3
Eiffel IMG #4
Eiffel IMG #5
Eiffel IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp