Hug: Een Uniek Ontwerp van Romulo Temigue

Een Armstoel die Je Omarmt

Inleiding

De Hug armstoel, ontworpen door Romulo Temigue, is een uniek meubelstuk dat comfort en stijl combineert. Deze armstoel is geïnspireerd op klassieke ontwerpen die je lichaam als het ware omarmen wanneer je erop zit. Het idee achter de Hug armstoel is het creëren van privacy en geborgenheid, net zoals bij de klassieke armstoelen.

Ontwerper Romulo Temigue heeft ervoor gezorgd dat de Hug armstoel zich onderscheidt van andere ontwerpen. Net als de klassieke armstoelen kan deze armstoel worden gemaakt van zachte materialen zoals stof of leer. De structuur van de armstoel is stevig en duurzaam, met een bekleding van hoogwaardige materialen. Wat betreft het uiterlijk van de armstoel, kun je kiezen voor levendige kleuren of juist voor een monochroom ontwerp. De Hug armstoel past perfect in elke interieurstijl.

De productie van de Hug armstoel is gebaseerd op maatwerk. Je kunt de kleuren en materialen naar wens aanpassen. Vervolgens worden traditionele technieken gebruikt en wordt de armstoel met de hand in elkaar gezet door ervaren vakmensen. Het resultaat is een uniek meubelstuk dat perfect past bij jouw persoonlijke stijl en smaak.

De afmetingen van de Hug armstoel zijn 1450 mm lengte x 1500 mm breedte x 1400 mm hoogte. Het is belangrijk om te weten dat deze armstoel groter is dan je misschien denkt, dus het is raadzaam om voldoende ruimte in je woonkamer te hebben.

De Hug armstoel is niet alleen een decoratief element in je huis, maar ook een zeer comfortabele stoel om in te ontspannen na een lange dag werken. Het ontwerp is zo gemaakt dat je je als het ware kunt terugtrekken en genieten van je privacy. Het is de perfecte plek om tot rust te komen en je ziel te voeden.

De Hug armstoel is ontworpen in 2021 in de stad São Paulo, Brazilië. Het ontwerp is gebaseerd op het idee van een omhelzing, iets wat we dagelijks aan onze dierbaren geven. Het doel was om het gevoel van geborgenheid en warmte te vertalen naar een meubelstuk dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Het ontwerpproces van de Hug armstoel bracht enkele uitdagingen met zich mee. Het kiezen van de juiste afmetingen voor elke laag was een belangrijk aspect, omdat elke laag elkaar als het ware moest omarmen. Na het overwinnen van deze uitdaging was de rest van het ontwerpproces relatief eenvoudig. Je kunt de kleur van elke laag naar wens aanpassen en genieten van het comfort van deze bijzondere armstoel.

De Hug armstoel is een ontwerp met gelaagde kleuren. Het idee achter dit ontwerp is dat elke laag als het ware de andere laag omarmt. De kleuren kunnen worden aangepast aan jouw persoonlijke smaak of aan de rest van je interieur. De structuur van de armstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen en het ontwerp is groter en hoger dan de standaard armstoelen op de markt.

De Hug armstoel is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Meubelontwerp in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, vakmanschap en innovatie. De Hug armstoel is een voorbeeld van uitmuntendheid op technisch en artistiek gebied en roept positieve gevoelens op bij degenen die het ervaren.

Met de Hug armstoel haal je niet alleen een comfortabel meubelstuk in huis, maar ook een stukje kunst en innovatie. Laat je omarmen door de Hug armstoel en geniet van ultiem comfort en stijl in je interieur.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Romulo Temigue
Afbeeldingscredits: Romulo Temigue, All Images
Projectteamleden: Romulo Temigue
Projectnaam: Hug
Projectklant: Romulo Temigue


Hug IMG #2
Hug IMG #3
Hug IMG #4
Hug IMG #5
Hug IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp