Rack voor Glazen: Een Kleurrijke en Unieke Tafelstandaard

Een Ontwerp van Ilana Seleznev

Inleiding

Ilana Seleznev, een bekende ontwerper, heeft een unieke tafelstandaard ontworpen genaamd "Rack voor Glazen". Dit kleurrijke ontwerp is geïnspireerd door haar nieuwe denksysteemmethodologie genaamd "The Math Of Design - Thinking Inside The Box". Het resultaat is een creatieve en innovatieve oplossing om je glazen veilig en stijlvol op te bergen.

De "Rack voor Glazen" is een uniek ontwerp dat is gemaakt met behulp van de "The Math Of Design - Thinking Inside The Box" methode. Het is een kleurrijke standaard gemaakt van touw, die je glazen veilig en georganiseerd houdt. In plaats van rommel toe te voegen aan je interieur, wordt je bril een onderdeel van de decoratie in je huis of kantoor. Het ontwerp is zowel functioneel als esthetisch en maakt het gemakkelijk om je glazen terug te vinden. Het product kan gemaakt worden van touw of met behulp van 3D-printing.

De "Rack voor Glazen" is ontworpen volgens de zelfontwikkelde methodologie genaamd "The Math Of Design - Thinking Inside The Box". Het product kan gemaakt worden van touw in verschillende kleuren of met behulp van 3D-printing. Met een hoogte van 17 centimeter en een breedte van 7 centimeter is het ontwerp compact en ruimtebesparend.

Het ontwerp van de "Rack voor Glazen" is voornamelijk gericht op functioneel gebruik in kantoren, maar kan ook dienen als decoratief product met een minimalistische en wiskundige uitstraling. Je kunt ervoor kiezen om het product op een geschikte locatie te plaatsen, zoals een mooie abstracte compositie, of om dagelijks je glazen aan de standaard op te hangen. Het ontwerp biedt verschillende interactiemogelijkheden.

Het project voor de "Rack voor Glazen" begon in januari 2018 in Israël en werd voltooid in januari 2019. Het ontwerp is gebaseerd op de zelfontwikkelde methodologie genaamd "The Math Of Design - Thinking Inside The Box". Tijdens het onderzoek lag de focus op het vinden van de juiste materialen voor het ontwerp.

De belangrijkste uitdaging bij het ontwerpen van de "Rack voor Glazen" was het vinden van het juiste type materiaal dat betaalbaar zou zijn voor particuliere klanten in de lokale productie. In Israël zijn materialen namelijk erg duur. Desondanks is het gelukt om een betaalbaar en kwalitatief hoogwaardig ontwerp te realiseren.

De "Rack voor Glazen" is een kleurrijk product dat is ontworpen met behulp van de "The Math Of Design - Thinking Inside The Box" methode. Het ontwerp zorgt ervoor dat je glazen een onderdeel worden van je interieur in plaats van rommel te creëren. Het product kan gemaakt worden van touw of met behulp van 3D-printing, waardoor er verschillende mogelijkheden zijn om het ontwerp aan te passen aan jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

De "Rack voor Glazen" is bekroond met de Iron A' Design Award in 2020 in de categorie Meubelontwerp. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp van de "Rack voor Glazen" wordt gewaardeerd vanwege de integratie van best practices uit de industrie en de technische kenmerken die bijdragen aan een betere wereld.

Met de "Rack voor Glazen" heeft Ilana Seleznev een uniek en functioneel ontwerp gecreëerd dat zowel een praktisch doel dient als een esthetische toevoeging is aan je interieur. Dit kleurrijke en veelzijdige ontwerp is een ware eyecatcher en een must-have voor liefhebbers van design en innovatie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ilana Seleznev
Afbeeldingscredits: Aya Wind
Projectteamleden: Ilana Seleznev
Projectnaam: Rack For Glasses
Projectklant: Ilana Seleznev


Rack For Glasses IMG #2
Rack For Glasses IMG #3
Rack For Glasses IMG #4
Rack For Glasses IMG #5
Rack For Glasses IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp