Ontmoet Bernice: Innovatie in Woonkamermeubilair

Yu Ren's Bernice: Modulair Ontwerp Ontmoet Functionaliteit

De Bernice-collectie van ontwerper Yu Ren belichaamt een nieuwe generatie meubeldesign die esthetiek, personalisatie en functionaliteit combineert. Dit artikel verkent de unieke kenmerken van deze bekroonde meubelserie.

In een tijdperk waarin millennials en Generatie Z de consumentenmarkt domineren, wordt hun unieke esthetiek en levensstijl steeds meer zichtbaar in de meubelindustrie. Yu Ren heeft deze invloed omarmd bij het ontwerpen van de Bernice koffietafel, die zich richt op personalisatie en esthetische expressie zonder de functionaliteit uit het oog te verliezen. De Bernice-collectie, die zowel modulair als milieuvriendelijk is, spreekt tot de moderne consument die waarde hecht aan duurzaamheid en design.

Wat de Bernice-serie onderscheidt, is de combinatie van kleurrijke eenvoud en praktische schoonheid. Het modulaire ontwerp maakt het eenvoudig om onderdelen te vervangen en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. De open lederen opbergdoos op het onderste niveau biedt niet alleen ruime opbergruimte, maar draagt ook bij aan de veiligheid en esthetiek van het meubelstuk. Bovendien zorgt de optionele verborgen stekkerdoos voor een gemakkelijke en nette oplaadmogelijkheid, wat de Bernice-serie tot een favoriet maakt onder consumenten die op zoek zijn naar gemak en stijl.

De realisatie van de Bernice-collectie maakt gebruik van geavanceerde technologieën, waaronder metaalbuiging en oppervlakte poedercoating voor een divers kleurenpalet. De zadellederen opbergdozen en milieuvriendelijke tafelbladen, gecombineerd met verstelbare voetmatten, zorgen voor een duurzaam en esthetisch aantrekkelijk product. Sommige modellen zijn zelfs uitgerust met verborgen oplaadstations, waardoor ze zowel functioneel als stijlvol zijn.

Met afmetingen van 750 mm breed, 750 mm diep en 450 mm hoog, biedt de Bernice koffietafel een perfecte balans tussen grootte en functionaliteit. De serie is ontworpen door een team van talentvolle ontwerpers, waaronder Fang Qi Luo, Xu Wang, Ning Huang, Gong Ai Liu en Lan Wang, die allen hebben bijgedragen aan de creatie van deze innovatieve meubellijn.

De interactie met de Bernice-serie is intuïtief en gebruikersvriendelijk. De modulaire opzet maakt het mogelijk om onderdelen zelf te installeren en te vervangen. De tafels zijn waterbestendig en slijtvast, geschikt voor dagelijks gebruik. De open lederen opbergdoos biedt extra ruimte voor grotere huishoudelijke artikelen, terwijl de verborgen stopcontacten het opladen van apparaten vereenvoudigen.

De ontwikkeling van de Bernice-collectie vond plaats in Shenzhen tussen juni en september 2023. Onderzoek door de wereldberoemde Furniture Insights Group toonde aan dat huishoudens behoefte hebben aan modulaire, eenvoudig te installeren meubels met extra opbergruimte en verborgen oplaadmogelijkheden. Deze inzichten hebben geleid tot de creatie van de Bernice-serie, die deze behoeften perfect vervult.

De Bernice-collectie heeft de prestigieuze Bronzen A' Design Award in de wacht gesleept, een erkenning voor uitzonderlijke en creatief vernuftige ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid bevestigen. De serie wordt geprezen om de integratie van beste praktijken in kunst, wetenschap, design en technologie, en draagt bij aan een betere kwaliteit van leven en een mooiere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd
Projectteamleden: Designer: Fang Qi Luo Designer: Xu Wang Designer: Ning Huang Designer: Gong Ai Liu Designer: Lan Wang
Projectnaam: Bernice
Projectklant: Ziel Home Furnishing Technology Co., Ltd.


Bernice IMG #2
Bernice IMG #3
Bernice IMG #4
Bernice IMG #5
Bernice IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp