Galaxy: Een Retro Minimalistisch Systeem Meubelstuk

Een Ontwerp van Wang Lu

Inleiding

Het creëren van een warme, romantische en verfijnde ruimte die de kostbare herinneringen van ons leven vastlegt, is de essentie van een huis. De Galaxy-serie streeft ernaar om een retro sfeer te creëren met een minimalistische twist, waarbij eenvoud boven overmatige decoratie wordt benadrukt. Door onnodige elementen weg te laten, wordt de huiselijke sfeer ontspannen en comfortabel, waardoor mensen echt kunnen ontspannen. Het kleurenschema kenmerkt zich door een rijke, sfeervolle en verzadigde groene kleur, die een neutrale kleur is die geschikt is voor elke ruimte in huis. Het ontwerp zal aantrekkelijk zijn voor bewoners van alle leeftijden en geslachten.

De Galaxy-serie combineert de elegantie van de traditionele klassieke stijl met de eenvoud van modern design. Door de traditionele gebogen structuur te vervlakken en te kiezen voor een meer gestroomlijnde aanpak, creëert de serie een volwassen en verfijnde huiselijke sfeer die zowel elegantie als moderniteit belichaamt.

De kast is ontworpen met integratie en duurzaamheid als uitgangspunt, waarbij gebruik wordt gemaakt van milieuvriendelijke poedercoatingtechnologie die geschikt is voor thuisgebruik. Zowel het kastlichaam als de deurvorm hebben elegante en minimalistische lange lijnen, en de deuren naar boven zijn driedimensionaal delicaat uitgesneden, waardoor de hele ruimte een gedetailleerde textuur krijgt.

De Galaxy-serie bestaat uit een tv-kast (b4800mm, h2700mm, d450mm), een dressoir (b4880mm, h2700mm, d600mm), een boekenkast (b4368mm, h2700mm, d450mm), een kast (b30304770mm, h2700mm, d600mm) en een garderobe (b41405811*4140mm, h2700mm, d600mm).

Het kernpunt van systeemmeubels is om functionaliteit en gebruiksfrequentie in balans te brengen met de gewoonten van de bewoners. De Galaxy-serie biedt onafhankelijke ruimtes die inspelen op specifieke behoeften, waarbij de balans tussen functie en gebruiksfrequentie behouden blijft. De open woonkamer en eetkamer vormen een complexe functionele ruimte die rekening houdt met gastvrijheid, lezen, audio-/video-entertainment, dineren en drinken. De indeling is duidelijk en de opslag is volledig verdeeld in kleine opslag, grote opslag, veelgebruikte opslag en reserveopslag. Gezinnen in verschillende levensfasen hebben verschillende behoeften op het gebied van woonfuncties, en het systeemhuis moet volledig rekening houden met de functies van de hele levenscyclus.

Het project is gestart in april 2022 en zal in januari 2023 in China worden voltooid.

De Galaxy-serie is gebaseerd op minimalisme en haalt inspiratie uit klassieke gevoelens. Stedelijke verfijnde mensen zijn dol op de stijl en sfeer, en de elegantie en romantiek van de lichtmethode sluiten beter aan bij de temperament en sfeer van de huidige mensen. Grijs is de hoofdtoon, met grijze en blauwe accenten met terughoudendheid, op zoek naar vreugde en warmte in de ruimte. Om een tastbare ervaring en een klassieke en verfijnde uitdrukking te creëren, wordt gebruik gemaakt van kunstglas. Het contrast van punt, lijn en oppervlak creëert een meer sfeervolle, verfijnde en atmosferische woning.

De Galaxy-serie heeft de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Meubelontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die authenticiteit en vindingrijkheid uitstralen. Ze worden gewaardeerd omdat ze best practices op het gebied van kunst, wetenschap, design en technologie incorporeren en sterke technische en creatieve vaardigheden tentoonspreiden. Ze dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven en maken de wereld een betere plek.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Wang Lu
Afbeeldingscredits: wang lu
Projectteamleden: wang lu
Projectnaam: Galaxy
Projectklant: Wang Lu


Galaxy IMG #2
Galaxy IMG #3
Galaxy IMG #4
Galaxy IMG #5
Galaxy IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp