Spark Sofa: Een Stijlvolle en Veelzijdige Meubelstuk

Een Monobloc Ontwerp dat Comfort en Duurzaamheid Combineert

De Spark Sofa, ontworpen door Wang Jun, is een uniek meubelstuk dat zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Met zijn gladde en vloeiende lijnen en het gebruik van polycarbonaat materiaal, biedt deze sofa een combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid.

De inspiratie voor de Spark Sofa komt voort uit de wens om een transparant en stevig meubelstuk te creëren. Het polycarbonaat materiaal zorgt voor weerstand tegen schokken en weersinvloeden, waardoor de sofa zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Onder gedimd licht komt de schoonheid van deze sofa echt tot zijn recht, als een sprankelende vonk.

Wat de Spark Sofa echt uniek maakt, is het monobloc ontwerp. De gladde en vloeiende lijnen van de sofa zijn het directe resultaat van het productieproces. Er zijn geen harde randen te vinden, waardoor de sofa niet alleen comfortabel is om op te zitten, maar ook een stijlvolle toevoeging is aan elk interieur.

Het polycarbonaat materiaal biedt niet alleen duurzaamheid, maar maakt ook een transparante en stevige uitstraling mogelijk. Dit maakt de Spark Sofa geschikt voor verschillende interieurstijlen en stimuleert het gebruik ervan in diverse omgevingen, zowel binnen als buiten.

De Spark Sofa is verkrijgbaar in zowel een enkele als een tweezits variant, waardoor er veelzijdigheid is in het gebruik ervan. Of je nu een gezellige avond binnen wilt doorbrengen of wilt genieten van het buitenleven, deze sofa past zich aan aan jouw behoeften.

Het gebruik van de Spark Sofa is eenvoudig. De twee delen, de basis en de zitting, worden eenvoudig in elkaar gezet. De gladde en vloeiende lijnen van de sofa zorgen voor comfort en stijl, waardoor deze geschikt is voor zowel binnen als buiten. Het polycarbonaat materiaal zorgt voor weerstand tegen schokken en weersinvloeden, waardoor het een duurzaam en betrouwbaar meubelstuk is.

De Spark Sofa is niet alleen functioneel, maar ook een esthetisch hoogstandje. Het ontwerp past bij verschillende interieurstijlen en moedigt het gebruik ervan in diverse omgevingen aan. Of je nu een moderne, minimalistische inrichting hebt of een meer klassieke stijl, deze sofa voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte.

De Spark Sofa is ontworpen door Wang Jun en zijn team, bestaande uit Chengfeng Cai, Yi Zhao, Ruidi Jiang, Yuanmo Li, Yuxi Mao en Risheng Liang. Het project begon in juli 2022 en werd voltooid in oktober 2022 in China.

De Spark Sofa is bekroond met de prestigieuze Golden A' Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan buitengewone en trendsettende ontwerpen die uitblinken in hun creativiteit en impact op de wereld. Met zijn unieke kenmerken en uitstekende kwaliteit heeft de Spark Sofa deze erkenning meer dan verdiend.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jun Wang
Afbeeldingscredits: Jun Wang
Projectteamleden: Chengfeng Cai Yi Zhao Ruidi Jiang Yuanmo Li Yuxi Mao Risheng Liang
Projectnaam: Spark
Projectklant: Jun Wang


Spark IMG #2
Spark IMG #3
Spark IMG #4
Spark IMG #5
Spark IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp