SEAt Urchin Rocking Chair: Een Meesterwerk van Design en Vakmanschap

Yue Zhuo's Innovatieve Stoel Combineert Kunst, Technologie en Comfort

Geïnspireerd door de vormen van zee-egels en de dynamiek van oceaangolven, presenteert ontwerper Yue Zhuo de SEAt Urchin Rocking Chair. Deze unieke stoel, bekroond met de Bronzen A' Furniture Design Award in 2023, is een perfecte mix van modern design, traditioneel vakmanschap en innovatieve technologie.

De SEAt Urchin Rocking Chair is niet zomaar een meubelstuk. Het is een kunstwerk dat de grenzen van design en functionaliteit verlegt. De stoel, geïnspireerd door de dynamische vorm van zee-egels en het innovatieve ontwerp van de Magis Spun Chair, heeft een opvallend ontwerp met 68 poten. Deze zorgen voor een vloeiende schommelbeweging zonder het risico van omvallen.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de SEAt Urchin Rocking Chair net zo functioneel als opvallend. De matte zwarte afwerking straalt verfijning uit, terwijl de felgele zitkussen een kleuraccent toevoegt dat zeker de aandacht trekt. Of u nu een speels tintje aan uw woonkamer wilt toevoegen of een statement wilt maken in uw kantoor, de SEAt Urchin Rocking Chair is de perfecte keuze.

De productie van de SEAt Urchin Rocking Chair is een prachtige samensmelting van moderne technologie en ouderwets vakmanschap. Gemaakt van gelamineerd hardhouten multiplex, is deze stoel gebouwd om de elementen te weerstaan, waardoor hij zijn vorm en schoonheid jarenlang zal behouden. De zitting is nauwkeurig gefreesd met een CNC-machine, wat zorgt voor een vlekkeloze afwerking die de natuurlijke schoonheid van het hout laat zien.

Maar het zijn de 68 esdoornhouten pootjes die deze stoel echt uniek maken. Elk pootje is bevestigd aan een voorgeboord gat, dat met de hand op een unieke hoek is gemaakt. Deze aandacht voor detail zorgt ervoor dat de poten perfect passen en een naadloze schommelbeweging mogelijk maken, wat een comfortabele en stabiele zitervaring creëert.

De SEAt Urchin Rocking Chair is niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk. De handgestikte zitkussens zijn met klittenband op de zitting bevestigd, zodat u de kleur en het materiaal naar uw stijl kunt veranderen. En met een milieuvriendelijke houtverf afwerking, is deze stoel niet alleen mooi, maar ook milieubewust.

De SEAt Urchin Rocking Chair is het resultaat van uitgebreid onderzoek en testen, waardoor het ontwerpteam een stoel kon creëren die zowel comfortabel als functioneel is. De 68-pootjes ontwerp biedt ongeëvenaarde ondersteuning, terwijl het gebruik van gelamineerd hardhouten multiplex ervoor zorgt dat de stoel zijn vorm en schoonheid jarenlang zal behouden. Door te luisteren naar de behoeften en wensen van potentiële gebruikers, kon het ontwerpteam een echt innovatieve en unieke stoel creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

De SEAt Urchin Rocking Chair is een ware meesterwerk dat u jarenlang zult koesteren. Het is een perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een uniek accentstuk voor hun huis of een statement stuk voor hun kantoor. Zijn combinatie van moderne technologie en traditioneel vakmanschap maakt het een echt meesterwerk dat u jarenlang zult koesteren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: YUE ZHUO
Afbeeldingscredits: Image #No: risd photographer
Projectteamleden: YUE ZHUO
Projectnaam: Seat Urchin
Projectklant: YUE ZHUO


Seat Urchin IMG #2
Seat Urchin IMG #3
Seat Urchin IMG #4
Seat Urchin IMG #5
Seat Urchin IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp